Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kako dalje- dr.REŠ

kako dalje- dr.REŠ

Ojla!
Lepo bi prosila za nasvet, kako se naj dalje odločim glede zdravljenja, kajti tole čakanje ubijaaaa.
Konec lanskega leta sem imela prvi – neuspeli IVF v Mariboru, kjer se od štirih celic ni nobena oplodila (zaradi visokega FSH slabša kvaliteta jajčnih celic, pa tudi slabši spermiogram). FSH si kontroliram vsak mesec in se giblje okrog 20. V MB sem naročena v juniju na razgovor kako dalje.
Mene pa sedaj mika, da bi poskusila v tem času en postopek pri Rešu samoplačniško, pa ne vem ali ima smisel pri takem FSH ali ne. Po drugi strani pa če ne probaš ne moreš vedeti.
Vem da vas je precej punc tukaj že dlje časa v večjem zosu in imate več izkušenj, zato mi bo vsako mnenje koristilo.
Stara sem 29 let, trudim se z mlečkom, pa hormofit, pa kakšno kilco shujšat,… Ne morem zdaj pol leta sedet križem rok, ali naj poskusim pri Rešu?
Hvala za vsako mnenje.

Nisem prepričana, ampak mislim, da te Reš ne bo vzel, ker je meni rekel, da se do vrednosti FSH 12 splača trudit. Potem je vse brez smisla.

Ti si ŠE PREMLADA in poskusi vse naravne metode do naslednjega poskusa. Pokliči bioenergetika Dumančiča, pejdi na akupunkturo, veliko telovadi, joga, post in popolna sprememba prehrane….
To je moj nasvet.

Lahko pa pokukaš na net stran: http://www.svet je lep. forum ali pa http://www.presni svet. Tam so nasveti glede prehrane, naravnega zdravljenja, joge….

Imaš še 10 let časa, da se intenzivno trudiš. Ne zapravljaj ga.

Srečno!!!

za tolažbo, na IVF je bila z mano punca, ki je prvi č zanosila s povišanim FSH ((17).
Pa ni ravno VSE v tem fsh-ju.

draga Bora,

svetujem ti, da se naročiš na posvet pri dr. Rešu, bodi pa pripravljena na to, da ti bo svoje mišljenje povedal zelo direktno brez “celofana”… jaz bi tako naredila, saj zgubiti nimaš kaj…

vso srečo!

ko sem šla jaz k dr.Rešu mi ni niti preverjal tega,nobene kontrole krvi,pa je uspelo(v LJ pa trikrat ne,pa so bli hormoni vsakič drugačni).Tako da se kar odloči in pojdi.

Hvala za čisto vsako mnenje in nasvet, malo kasneje ker čez vikend nimam dostopa do interneta.
Sploh nisem pomislila, da Reš tudi komplicira pri visokem fsh. Katere izvide naj nesem s sabo, glede na to, da imam vse v mb amb. in nič pri sebi.

V mb lahko dobiš vse izvide ki sta jih naredila.

Sicer se pa lahko z dr.Rešem zmeniš, da hodiš sama kontrolirat fsh in greš v postopek tisti mesec ko bo nižji. Vrednost namreč niha.

New Report

Close