Najdi forum

Pozdravljeni!

Stara sem 27 let in včeraj sva se s fantom razšla.
Neprestano butam v problem: kako biti sama?
Sama nisem še od svojega 15. leta, vedno sem imela nekoga, letala iz zveze v zvezo (no, saj jih ni bilo toliko, ampak so bile vse dolgotrajne, celo takrat). Čutim, kot da se bom razblinila na milijon majhnih koščkov, ki se bojo razleteli in jih ne bom mogla več sestaviti skupaj. Čutim, kot da brez nekoga ob sebi, tudi mene ni. Da nimam nekega svojega jedra znotraj sebe.
Ne znam biti sama.

Kako naj se tega naučim? Kje naj sploh začnem?

Morda z zamudo, pa vendarle:

http://med.over.net/forum5/list.php?95

Na temu in podobnih forumih lahko prebereš marsikatero izkušnjo in nasvete, kako si pomagati.

mojca

znaš biti sama,pa še kako.Spomni se kako sama si se včasih počutila ,četudi ssi bila s fantom.Bodi pridna ,pa še nase malo misli.

zabica5, če si sama in osamljena mi piši na [email protected]

Draga Žabica5!

Vsak konec pomeni tudi nov začetek. Začnite pri sebi in svojih občutkih, čustvih, interesih… Saj vsi potrebujemo nekoga – za pogovor, za druženje, nenazadnje za ljubezen, ni pa nujno, da je ta nekdo vedno partner, s katerim smo v ljubezenskem razmerju. Stopite v stik s kakšno prijateljico in se posvetite stvarem, ki vas veselijo. Vpišite se na kakšen tečaj ali delavnico, za katero do zdaj morda ni bilo časa. Vzemite si čas za delo na sebi, spoznavajte se in bodite odprti tudi za spoznavanje drugih zanimih ljudi.
Ko boste v sebi zadovoljni, boste v svoje življenje privabili tudi ljudi, ki vam bodo zadovoljstvo pomagali ohranjati.

Suzana Gliha Škufca

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

New Report

Close