Kako bi reagirali…
Tejči meni se zdi da imaš ti nekaj ful proti temu. Saj dandanes vsak gleda prvo na zunanjost. In tista lepa punca z katero je je lahko pametna. Kaj misliš da je vsaka ko je lepa zabita ali kaj? Veliko lepih punc poznam ki bi se takoj slekle in so pametne študirajo. Denarja ni nikoli preveč.
Tudi ti ne razumeš poante. Sploh ne gre za to, da lepe punce ne bi mogle biti pametne (zanimivo, to povezavo naredijo vedno ravno bedaki) in niti za to, da z lepo punco ne moreš imeti resne zveze. Gledati tudi na zunanjost je čisto normalno, gledati samo iz perspektive zunanjosti (kar razlaga Megaboy, ki bi poleg lepe punce hodil kot petelin in bi jo imel izključno zato, da bi bili drugi ljubosumni) pa je popolnoma zgrešeno. Vsaj po moje.
Dejte ženske se zresnt,vsi moški in tudi ženske gledajo najprej na zunanjo lepoto,vi se kar tolažite 🙂
Saj pomoje tudi. Tudi ti si zgrešila poanto glede mojega razmišljanja.
Jest sm itak samski, tako da je vsako podtikanje, kakšno bejbo imam ali bi imel čisto brezpredmetno. Pišem samo svoja opažanja.
ja pol se pa izjasn, megabiksl.
sam si reku d bi s tako punco k se je naga slikala ful rad hodu d b ti drugi zavidal. a niso tole tvoje besede:
##Če bi imel hudo bejbo, bi se kolegom cedile sline tud kadar bi imela gor krilo, tko da ni nobene razlike.
Kvečjemu bi oni bli ljubosumni če bi jest imel boljšo bejbo kot oni.
Ma hudiča, vsak hoče imet čimlepšo bejbo, in ko jo dobi, mora na računat na to, da bodo drugi buljili vanjo.##
pol smo te usi narobe razumel al kako? povej poanto pol. mi te razumemo tko kt ti napišeš.
Bolj točno beri.
sem napisal “Če bi imel” in to ne pomeni da bi “ful rad hodil”
S katero bejbo bi rad hodil je pa odvisno od več kriterijev, in lepota je samo eden od njih. Ampak moje življenje je v tej temi off topic, naslov teme je “kako bi reagirali…..
Bolj točno beri.
sem napisal “Če bi imel” in to ne pomeni da bi “ful rad hodil”
S katero bejbo bi rad hodil je pa odvisno od več kriterijev, in lepota je samo eden od njih. Ampak moje življenje je v tej temi off topic, naslov teme je “kako bi reagirali…..[/quote]
In megaboy,se že kaže kaka taka na vidiku 🙂
napisou si tut da vsak hoče imet čimlepšo bejbo in ko jo dobi mora računat na to da bodo drugi bulli vanjo. to zame pomen, da tut ti hočeš dobit čimlepšo bejbo d se z njo postavlaš okrog. jest bi napisau da si za resno partnerko želim bejbo, ki mi bo ustrezala predvsm duhovno, če pa je še lepa zravn tolko bolš. Za one night stand bi pa sevede izbrau plehko lepotičko.
ti pa kr naprej sam o tem kok je pomembn d je bejba lepa pa kok ti drugi zavidajo pol pa kolk bi vsi hotl z njo seksat, dobu si jo pa ti pa bla bla bla. pol pa mi ne dojamemo pojnta. okej, nimaš take bejbe k bi ti jo vsi zavidal, sam point je ravno u tem d bi jo rad imel. važn ti je, d bi se z njo postavljau ni pa ti važn ona kt osebnost. zato pa tut prauš d neb biu nč lubosumn, če b njeno frčafelo usi gledal. kr ti ona sama ni važna, frčafelo pa itak ti natepavaš. aneda? aja, oprost, ne natepavaš, bi natepavou če bi jo imel.
ja, ti se mu kažeš na vidiku. po razvitosti možganov sta glih za skup. sam upam d s vroča bejba, pa kkšno nago fotko posnem da mu bodo modeli zavidal. drgač nima smisla.:))
Imaš prav samo v tistem delu, ko praviš da ne dojameš pointa. Nisem ti jaz kriv.
Ne.
ja, ti se mu kažeš na vidiku. po razvitosti možganov sta glih za skup. sam upam d s vroča bejba, pa kkšno nago fotko posnem da mu bodo modeli zavidal. drgač nima smisla.:))[/quote]
Jaz sem prestara zanj..megaboy rabi mlado dekle
**Za one night stand bi pa sevede izbrau plehko lepotičko. ** je napiso eden tm.
DAJ RAZLOŽI ZAKAJ JE TAM PIČKA PLEHKA TI PA NE????!!!!!
Ji je pač do seksa kot tebi. In če je ona plehka pol si ti tudi, saj ti tudi za eno noč.
Se strinjam z biljano, ce je misljeno le iz razloga, da zato ker gre takoj da je plehka.
Lahko pa je misljeno na tiste ki imajo dejansko crve v glavi in bi tezko odgovorile na ta racunska vprasanja tukaj gori pred oddajo sporocila :). Oz gredo z fantom zato ker se pripelje pred gostilno z malo boljsim avtom ali kaj podobnega.
Tiste ki imajo pac rade seks, je po mojem prepricanju napacno imenovati k…. in podobno, to ce bi tudi jaz sel z taksno je seveda vprasanje a proti njenim dejanjem nimam nic, naj uziva ce ji je do tega vsakih 5 minut z drugim.
Problematicne so tiste in ni jih malo, ki bi zdaj to zdaj ono, so zakompleksane 100 na uro, padejo na prvega z malo boljsim avtom, po moznosti zato ker ima dodana 2 spojlerja in ko ti je dejansko jasno da je krivda za privlacnost izkljucno materialna. Pri taksnih si je pa vredno vzet za ven malo boljsi avto jo pobasat se zabavat in ….
Jaz nebi nikoli z nekom zaradi denarja! To se mi zdi navgražno. Poznam pa par ki, je šel za eno noč, ko se je spoznal in sta sedaj poročena.
Še vedno pa ne razumem če ženska gre za eno noč je plehka moški pa ne?? Saj denar nima veze. Potem sta plehka oba ali pa nobeden.
Sploh pa se mi ne zdi da bi morala biti za to plehka. Saj če greta za eno noč, ni nujno da zaradi denarja, mogoče sta si preprosto všeč.
Pa so tudi moški ki “lovijo” ženske z denarjem.
Ja, takim se reče žigoloji. Se mi zdi, da je eden tm hotel povedati samo to, da če bi zbiral punco za eno noč, pač ne bi gledal na njene osebnostne kvalitete, ampak bi mu bilo vseeno tudi če bi bila plehka lepotička. Kar pa ne bi želel za resno zvezo. Nikjer ni napisal, da so tiste, ki gredo s tipom za eno noč vse po vrsti plehke lepotičke.
Ampak ene res povzemate tiste najbolj stereotipne zaključke (ki jih nihče razen vas samih ni nikjer omenjal), saj vam očitno gredo najbolj v nos. Ne vem, a se z lepimi plehkimi dekleti takoj identificirate, da se potem čutite poklicane jih zagovarjati, čeprav jih nihče ne napada, ali kako?
Poleg tega, če bi jaz iskala tipa za eno noč, bi mi dol viselo, če bi me imel za plehko lepotičko. Pa njemu najbrž tudi, če bi ga jaz imela za razvratnega tepca.
Tako kot do sedaj. Brez sprememb. To je njeno telo, ki lahko počne kar želo. Če se slika gola še ne pomeni, da je slaba soseda.
Tako je,vendar si moški radi naivno domišlajo,da ji je mar kaj si misli o njej,ona je dobila kar je želela,njegoveg tiča,to je pa tudi vse kar jo je tisto noč zanimalo.
A je to TVOJA stvar, če se nekdo drug razkazuje? Kaj ima to veze s tabo oz., vajinim odnosom?
Malo manj se vtikaj v zasebne stvari pa bo.
Če bi bile slike fajn: good for her, bo imela lep spomin na stara leta 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.