kako
Pozdravljeni!
Ne vem kako naj zacnem pisati o najinih tezavah.Sva stiridesetletnika.Otroci odrascajo midva pa imava vec casa za naju.Sprasujeva se kako resiti najine odnose,ki se samo slabsajo in ugotavljava,da bi morala biti najina zveza bollj trdna, pa se krha na vseh koncih.Moz me gleda zelo kriticno,ker ne naredim nobene stvari v redu,vse skritizira.Ne vem tudi,ce ima se custva zame,ker se do mene obnasa dokaj hladno.Prosim ga ,da me kdaj stisne k sebi ,ker meni to pomeni zelo veliko,je dusevna hrana zame.On pravi,da ne bo hinavil.Spiva ze nekaj casa vsak v drugem prostoru,jaz skusam biti prav tako hladna kot on,ampak je zame to zelo tezko.Oba sva razmisljala ,da bi se locila,ampak nihce ni korajzen.Mislim,da cakava eden drugega.Po pravici povem,da si jaz tega ne zelim,ker imam se vedno custva do moza.Kako se pocuti moski ,ki v svoji jezi pretepe svojo zeno.?Po pogovoru pa ti rece,da sem komaj cakala da me tepe.Sedaj obzaluje svoje dejanje,ampak se ne opravici.Dejala sem mu,da ne bi smel pustiti ,da mu jeza prevladuje razum.Ne vem ali naj ga prosim,da se ponovno pogovoriva,ali naj ga pustim pri miru.Imam obcutek,da ce bom sama zacela z neznostmi itd,da se bo skuliral .Ampak s tem mu bom dala vedeti,da je bil on prizadet ne jaz in da ima on prav.Ne vem pri cem sem.
…
sem že razmišljal, kaj bi ti povedal, pa je en sam stavek povedal, kaj moraš narediti.
Bodi ti dovolj korajžna pa začni ločitev in jo tudi izpelji do konca.
Zakaj sem takega mnenja pa verjemi, da bodo vsi prav dobro vedeli.
primož
Ojla!
Če te je pretepel, pa če to ni bilo prvič, potem nimaš kaj razmišljati. Če med vama ni nič več lepega, če spita narazen, če te noče objeti – potem je stvar jasna. V tebi mora dozoreti odločitev, da od tega odnosa nimaš več kaj pričakovati – začni si pripravljati razmere, da se boš lahko ločila in sama normalno zaživela. Za začetek pa postopoma odpoveduj spolne in gospodinjske usluge – saj veš – nič seksa, nič pranja, nič kosil ob točni uri, pa…. in rajši pojdi malo po svoje, najdi si lepe stvari, ki jih imaš rada, pojdi na kakšen izlet…. LP
Hladen je, pa še pretepa te?! Nič več te ne veže nanj. Otroci odraščajo in si urejajo življenje po svoje, tako da ti ni potrebno vztrajati zaradi otrok (kar nekateri deljao, čeprav ne razumem zakaj, kajti tudi otroci niso srečni v taki družini, ker čutijo da nekaj ni ok).
Razmisli, koliko ti pomeni tvoje življenje in tvoja sreča. Nihče od vaju ni srečen, življenje pa beži. Uredi si ga tako, da boš imela nekaj od njega!
Vso srečo in ogromno moči ti želim!