Najdi forum

Moj sin ima komaj dva meseca, pa ima težave z izločanjem blata. Se še vedno dojiva, v sredo pa sem mu dala mleko v prahu. Že četrti dan je zaprt, ter nič ne kaka. Dala sem mu kamilice sladke, kuminov sirup, pa tudi portolak sirup, pa mu nič ne pomaga. Tudi masiram ga po trebuščku, kaj naj še naredim ? ???

pomoč prosim!!!!!!!!!!!!!!!!

lP sabina

Topel prekuhan Donat.

V porodnišnici priporočajo 1ml na kg telesne teže donata, ki je topel in brez mehurčkov!

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Pri nas so pomagale suhe slive namočene v vodo.In sicer zvečer v vodo namoči kar nekaj sliv zjutraj pa mu daj to zapit lahko tudi čez dan.
Probaj mu kao zmerit temperaturo v ritki včasih tudi to pomaga(ne zaradi temperature).

Lp Tina

Če nima nobenih težav (napenjanje, ipd) je to za dojenega otroka čisto normalno. Vse je normalno, če je vsaka plenička pokakana ali pa če kaka le enkrat na teden. Pa tudi kakec je ob redkem kakanju bolj ‘konkreten’, tako, da se ne ustrašiti.
Lp

Naš fant je do trejega meseca kakal vsak dan potem pa kar naenkrat 10 NIČ!!!!!!!! Katastrofa. Pomagala sem mu z kamilicami malo sladkanimi in z toplomerčkom v ritki. Tako sva kakala do 5.5 meseca. Ko sem mu začela dodajati hrano mi je začel kakati vsak dan tudi dvakrat se je že zgodilo. Pri nas je očitno bilo krivo izključno dojenje. Vem, da je za vas to še prekmalu pa vendar mu pri 4 mes. ze lahko začneš delati riževo kašico s svojim ali pa prilagojenim mlekom. Mi smo z tem začeli tako da sem si mleko iztisnila in mu po steklenički ponudila z rižem zvečer. Uredili smo prebavo pa še spi do 5-6 zjutraj.
Srečno

New Report

Close