Najdi forum

Mene pa zanima konec filma, sem namreč morala prej iz kina. Kaj se zgodi potem, ko ona pride domov in ve da je noseča, on pa jo čaka na invalidskem vozičku.

Thanks

Potem je pa tak čisto lep hollwoodski happy-end.Vsi srečni.

ni res!¨ Ne ostaneta skupaj. Na koncu se srečajo v parku, ko je že hčerkica stara ene par let. Se vidi, da jo je prišel samo obiskat.

Potem so šli vsak svojo pot. On namreč odide s svojim prijateljem.

Tako sem jaz razumela konec filma.

LP

Jaz sem tudi razumela, da ostanejo skupaj.
Čeprav moram reč, da mi je bil konec malo tako tako (kot da bi zmanjkalo denarja,pa so kar na hitro zaključili zadevo, ali pa, da je bil prvotni konec malo drugačen – kakšen bolj žalosten – pa so potem na hitro enega happy naredili).
Ker, če sem jaz prav razumela, je sklep bil, da se Bosanec ukvarja z mutnimi posli s svojim kolegom, zato lahko ženi kupi plašč, ki si ga včasih ni mogel privoščiti, Slovenka se pa s tem sprijazni in živita naprej skupaj in vzgajata svojo hčerko….? Čeprav posel glih ni mogel biti tako zelo profitabilen, ker je hčerka že kar velika (kar nekaj let stara), plašč pa še zmeraj isti, hihi 😉 In so torej Bosanci pri nas ali brezposelni in brez denarja ali pa švercajo ilegalce in razbijajo gostilne ali kaj……
Ne vem, poante konca res nisem zgleda čisto dobro dojela…

narobe si razumela..

zakljucek je tak, kot je njuno zivljenje.. srecni skupaj..

Ko ona pride iz bolnice on sedi v vozičku s pištolo v roki in se hoče ubiti. Ona pred vrati sliši strel, uleti noter in vidi da je ustrelil v televizor in ne sebe. Pove mu da je noseča, on pa vpraša čigav je otrok. Ona znori, zlaufa ven, on pa na balkon za njo. Kliče jo, se hoče ubiti s pištolo, sosed ga reši on pa se zadere da jo ima rad(najbrž ji to prvič reče, ker ona tam pade v nezavest).
Na koncu prikažejo vse skupaj v parku(deklica ki igra njuno hči je v resnici njuna hči), žogajo se, vidi se da so kar preskrbljeni, to pa nam dokaže njegov prijatelj Goran, ki zmoti družinsko idilo, ker ima zopet nek biznis za njiju. Tako odideta Tanja in hči domov, tipa pa opraviti biznis.
Drugače pa v filmu ostaneta skupaj, ni dileme glede tega.

se pardoniram :-)))

na, pa sem bla brez veze žalostna……

Hvala, me je kar malo firbec matral.

ti si faca hahahahahhaha!!!!!!

New Report

Close