Najdi forum

Kajenje-zasvojenost

Pozdravljeni,

Zanima me kako naj se odvadim kaditi. Star sem 25 let in ze kar nekaj casa kadim in bi se rad odvadil. Poskusil sem ze veckrat… nisem zdrzal niti en dan. Okolice ne obremenjujem s tem da bi nehal kadit. nisem tip cloveka ki bi govoru… ja zdej pa za novo leto pa neham itd. Imam borbe sam s seboj pa mi nikakor ne uspe.
kje si lahko poiščem pomoč?

ali kdo pozna zdravljenje odvisnosti z pomočjo antisoking centra. (spodaj je internet naslov)… baje da ce ni uspesno da ti povrnejo denar…. Ima kdo izkušnje?

http://www.ooz-novagorica.si/antismoking/

hvala za pomoč

d.

Djaz,

jaz sem kadila 15 let. Tako kot ti o prenehanju nisem govorila, sem si pa to zelo želela. Nikoli nisem nehala tudi za en dan ne. Po 14 letih sem zdržala en mesec, zredila sem se za 10 kilogramov, ves čas sem jedla bombone.

Naslednjič pa je bila zadeva spontana. Poslali so me na piljenje modrostnega zoba. Ko je po eno urni operaciji zadeva tako boleča, da tudi kajenje ne paše, pa sem vseeno kadila. Nakar me je zelo bolelo in mi je rekel zdravnik, da ne bo mi pomagal, ker sem kadilka. Takrat sem se počutila kot drugorazredna državljanka. Sedala sem v parku na klopco hotela prižgat in rekla, ne bom poskušala. Nadaljebanje je bilo zelo hudo. Oblivala me je vročina, sploh nisem mogla normalno funkcionirat. Pol leta sem samo o cigaretih brala in gledala kadilce, po tem času pa se je začelo stanje izboljševat. Čeprav ne bom nikoli ozdravljena, še danes bi ga z užitkom prižgala. Dve leti ne kadim.

Druga varianta, pa je znanka tako prenehala. Se pa dobilo neke tablete. Dobiš jih na recept, plačaš pa okoli 20000. Je to jedla in se je tudi odvadila.

To je moja izkušnja-pogumno.

Neja

JAZ SEM PRENEHALA S HIPNOZO. JE DELOVALO, NE KADIM VEČ. lP

New Report

Close