Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kajenje v Kliničnem centru Ljubljana!

Kajenje v Kliničnem centru Ljubljana!

Urša, dobra ideja napisati članek o kajenju v KC, ki se bo upam čimprej uresničila v okviru kakšnega članka ali pa mogoče na TV – ju (npr. oddaja Uroša Slaka) in nekaj spremenila na tem področju!

Nič se ne bo spremenilo na področju zdravstva dokler ne bo prišlo do njihovega zloma.Včasih razmišljam če se naši zdravstveni delavci in
zdravstvene ustanove nasploh zavedajo…da žive čisto na robu.
Sploh jih ne upam primerjati s podobnimi ustanovami nekje na Zapadu oz.Ameriki.Total revščina s ,takoimenovanim,medicinskim osobjem vred.

Končno ,ko bi bilo samo to… zadnje čase ,zaradi nestrokovnosti umre ali kasneje ,zaradi nestrokovnosti,podleže boleznim več ljudi,kot se jih rojeva.

Pela napisal:

> Urša, dobra ideja napisati članek o kajenju v KC, ki se bo upam
> čimprej uresničila v okviru kakšnega članka ali pa mogoče na TV
> – ju (npr. oddaja Uroša Slaka) in nekaj spremenila na tem
> področju!

se pravi,da osobje in pacienti škatlico, na kateri piše’kajenje ubija’ nosijo na streho KC-ja,da umirjajo svoje drhteče ročice.

ZVEZDICA- ali ti imaš kakšne težave?

Verjetno dela v zdravstvu, je nesposobna in zato posplošuje.

Zvezdica očitno ima zelo hude težave sama seboj!!!!!!!!!!!1

To so hude obtožbe – katerih se verjetno ne zavedaš! Ko boš zares potrebovala med.pomoč – povdarek je na ZARES – neboš klamfala tako neotemeljenih bedarij, samovšečnih, o kajenju in podobmen sranju – ampak boš želela samo njihovo pomoč, ki jo boš dobila in tudi če si vsaj malo osveščena boš zelo hvaležna zanjo…LD

OK!SE strinjam!
lp

se mi ne da dokazovati,prepričevati . . . . . . . PREPRIČANE.

Zapomnite si eno:kakršnokoli zdravniško pomoč dobim,tja grem samo takrat ko moram, plačam …zdravstveni delavci niste nikakršni bogovi ste samo ,za naše razmere, dobro plačana delovna sila z določenimi dolžnostmi in obveznostmi.Natanko tako ,kot vsi.
Odtegljaji za zdravstvo niso nizki.Torej……

draga Zvezdica, saj ti itak s takim obnašanjem nisi za v klinični center ampak direkt v polje , tam so pa itak prijazni……..

Zvezdica,pa ti delaj v zdravstvu če praviš da smo dobro plačana delovna sila. Pa delaj petek svetek za bogih 150.000 sitkov.
Prosim te ne budali!

Meni se zdi vse skupaj samo izmenjava mnenj.

In kika…naj ti,tako hitro,ne popuste živčki.

O stanju v našem zdravstu itak že vrabci čivkajo zakaj ne bi še kdo.

Lepo pozdravljeni

draga zvezdica,jaz sem zelo mirna ženska, če pa je to zate samo izmenjava mnenj,potem ne vem kdo je za kam.Malo preberi,kakšne odgovore si dobila od ostalih,kaj se vraga obešaš name.

Kika,

oprosti mi,saj ne vem kaj delam(ups pišem)

Pač stacionirana v Polju….nisi povedala na katero ulico namiguješ.
In ker po vsej verjetnosti,kot berem,poznaš naš rajon….no ja…povsod so ljudje takšni in drugačni.
Morda se še srečava.

Lep pozdrav in lep vikend želim

… ja žal so tudi taki med njimi, spravljajo se na ” manjše ” ( sestre, administratorje, …. ) si dajo duška, žalijo, morijo, sprašujejo retorična vprašanja, na katere je že njim samim jasno, da ni odgovora v glavnem se sfiltrirajo oz. se izživljajo, ko pridejo do zdravnika se pa medijo: ” …ja gospod doktor….”, kimajo in se prijazno smehljajo…in ko opravijo, med potjo do doma, avta ali morda avtobusne postaje pokadijo en cigaret…
na odgovorne osebe si neupajo obrniti – spravljajo se na tiste in tam ker mislijo da lahko….

zvezdica,tudi ti se lepo imej,ne obremenjuj se s takimi,gremo raje v kakšen kafič na kavo,lepše se bomo imeli,kakor,da se prepucavamo kdo kako dela…pozdrav

Ja Zvezdica zdej si pa ti pametna!!!

Sam sem zaposlen v zdravstvu!!!
Da ti mehanik popravi avto, čakaš dolgo pa še veliko plačaš, pa ne gre za tvoje zdravje. Ko pa prideš k nam si 100 % v strokovnih rokah. Pri nas je veliko strokovnjakov svetovnega kova, zato….

Oprosti, ampak primerjati avto in človeka na tak način je pa popolnoma brezpredmetno, da ne rečem kaj hujšega….

Meni pa se zdi bolj brezpredmetno, da se pol Slovencev zakreditira za avto, jejo vodo in kruh, v garaži pa BMW. Ko pa gre za zdravje bi pa z minimalnimi prispevki (ok, vem da so ti prispevki glede na prihodek še kar veliki ampak v primerjavi z dejanskimi cenami zdravstvenih storitev so minimum) imeli oskrbo kot v najdražji privatni bolnišnici.

New Report

Close