Najdi forum

kajenje heroina po foliji?

mi lahko nekdo natančno (ampak res natančno) opiše kako se kadi (in pripravi za kajenje) heroin po foliji..

pa že takoj povem da komentarjev kot “punca neveš kaj delaš” in podobno ne sprejemam:)

pozdrav, Pannama

punca neveš kaj delaš.

Zakaj te pa to zanima???

Če te zanima zase, da bi sama probala, ti bom rekla točno to, kar nočš slišat: ne veš u kaj se spuščaš!!!
Lej, sj ti nočem pametovat, kr itaq, če boš hotla, boš probala. sam k pol to ne bo sam 1krat… pol boš s5 in s5 in že boš notr padla… pa zdle si sigurn misliš: ne, men se to ne bo zgodil, bom pazla, vem ka delam…! sam se motiš, še sam ne veš, kdaj te not potegne! sprva si sploh ne priznaš.

no, svetujem ti sam, da predn se u kj takega spuščaš, preber kj o tem, izkušnje kakega đankija, kako knjigo al pa če koga takega poznaš, kok trpi družina, kok človk propada, kak zaje*** se je ozdravit, kok ti psihira, ko si clean (če sploh si!),kok se lažeš vsem, k ti kj pomenijo, kradeš…

Moje mnenje o H:je najbolša droga na svetu, najbolše filinge ti da, te pa tud najbol uniči. vrjem, H NI VREDN TEBE, ŽIVLJENJA,KI GA ZAFURAŠ SEB IN DRUŽINI… Sj je dobr, nor filing, sam samo takrat, ko si zadet, drugač si pa skoz na krizi, obremenjen, kje boš keš dobu, kam boš šel po H… In pol če vse poz. in neg. stvari pretehtaš, vidiš, da je neg. velik več. ni vredno zabluzit za tiste kratke kur**** trenutke zadetosti.NI VREDN, VRJEM!

Na košček alu folije 20 x 20 natreseš 2 g hreoina. Za lepši vonj daš zraven še ščepec cimeta in ščepec soli, da se v telesu lahko ustvari ugodno osmotsko ravnovesje. Če si ljubiteljica okusa pice, lahko dodaš origana po svojem okusu. Obenem popiješ vsaj pol litra vode, ta telo dim lažje vsrka.
Po folijo nastaviš bunsenov gorilnik in ga naravnaš na srednjo temperaturo. Folijo držiš nad plamenom ter vdihuješ izparine ter si zraven mrmraš katerikoli napev od beatlesov.

Dragi forumovci,

po zgornjem opisu lahko dobite občutek, da je kajenje heroina res super stvar. Vendra herin je opijna substanca, ki je naše telo absolutno ne potrebuje. Ravno nasprotno. Človeka lahko zasvoji. Zasvojenost pa ne “pohabi” le telesa in duše, ampak hudo poškoduje tudi, čustveno doživljanje, medčloveške odnose, udari po denarnici, moralnih vrednostah… Skratka vplivan na celoten način bivanja in življenja.

Veliko zasvojenih resnično meni, da je občutek zadetosti nekaj najboljšega. Povedo pa tudi, da zato, ker ničesar ne čutijo in jim je vse ravno.

Pomembno je vedeti ali želite biti sami v zasvojenosti in ujeti v črno- belem svetu ali svobodni, povezani z drugimi, kar dopušča celo mavrico čustev in doživetij??

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

oo božansko, hvala ervin :))

Tole si preberi (vse). Pred leti sem postavil enako vprašanje….

http://www.drogart.org/forum/index.php?showtopic=229

Glede na tvoj post, sem prpepričan, da imaš probleme s svojo psiho, samozavestjo, da v tem svetu ne vidiš luči za tvoje življenje. Se res vidiš v drugem svetu ? v svetu mraka ? V svetu, ki je povezan samo s kriminalom in heroinom ? Če boš poskusila heroin si za minmalno 5let pokopana od sveta, ki ga živiš danes – 2 leti drogiranja in minimalno 3leta komune!

V tem času ne boš vedela kaj je sreča, kaj veselje, kaj jok in kaj žalost. Vedno znova boš posegala po heroinu in v njem iskala uteho! Porušila se ti bo duhovnost, ter samozavest. V komuni je za vspostavitev duhovnosti in samozavesti potrebih 6 mesecev trdega dela, brez iluzij! Veliko jih zaradi tega iztopi iz komun in se še bol zlomijo in jih čaka še težje delo! Ne malo je primerov, ko si pritisnejo “zlati šus” ali naredijo samomor.

Bi se rada okužila s hepatitisom, HIVom ? Bi se rada praskala noč in dan ?
Verjemi mi, na sterilen pribor boš pazila le nekaj mesecev, potem pa se ti bo začelo “jebati” in boš uporabljajo stare brizge od drugih zasvojencev.

Se ti ne zdi škoda tvojega zdravja, ti starši nič ne pomenijo ? Mama te je pod srcem nosila 9 mesecev in mislim, da si tega ne zasluži!

PUNCA HEROIN JE OROŽJE, HEROIN JE IGRA, KOT RUSKA ROLETA!

Draga Pannama!

Upam, da boš imela čas in interes prebrati tudi odgovore, ki so ali bodo prišli za navodili za uporabo.

Vse, kar so napisali moji predhodniki, je čista resnica. Z enim dodatkom. Pri ruski roleti imaš vsaj malce možnosti za preživetje… Nočem ti pametovati, ker se žal kot kaže iz izkušenj drugih človek ne nauči ničesar.

Res je, če hočeš probat, boš pač probala. Ne rabiš niti navodil, se boš že znašla. Gotovo ti bo tudi kdo z veseljem priskočil na pomoč. Morda celo kdo, ki mu boš potem nekoč večni dolžnik…

Ampak vseeno upam, da ZATE še ni prepozno. Namreč premislek o odločitvi, da hočeš poskusiti nekaj prepovedanega, nekaj –kot že veš- baje najboljšega in najhujšega. Samo pomisli, ker Adam in Eva nista ubogala Boga, ljudje še zdaj trpimo. Tisto jabolko v raju je bil v resnici prav gotovo heroin.

Želim si, da bi bila v tem trenutku na tvojem mestu . In da bi me kdo zvezal in odpeljal na kakšen samotni otok, kjer bi imela čas za življenje. Ker na heroinu ne živiš, ampak vegetiraš.
Od takega trenutka je zdaj minilo 6 let in nisem čisto prepričana, ali se to obdobje zdi dolgo 6 minut ali bolj kot 60 let. Pa saj je vseeno, čas ima pomen le, če ga vsak trenutek živiš. Življenje pa imaš eno samo. Uporabi pa ga pač vsak po svoje.

Zavedaj se le, da bo redko katera odločitev v tvojem življenju imela tako velik vpliv na prihodnost kot ta, pred katero stojiš oz. v katero rineš kot z glavo skozi zid. In to ne glede na to, kako se boš odločila. V vsakem primeru se boš še velikokrat spomnila nanjo.

Želim ti :
a) da bi se v tvoji bližini našel princ na belem konju, v katerega se boš neizmerno zaljubila in boš zadeta do konca svojih dni (od ljubezni seveda)
b) da se že jutri vržeš z bungee-jumpinga in se ti prezračijo možgani (in ti take misli odletijo daleč stran)
c) da storiš kakšno neumnost, ki te tudi mika, je vsaj rahlo prepovedana, a nima zveze s heroinom (izbira je velika)
d) da še enkrat prebereš vse, kar najdeš zapisanega o heroinu in se skušaš v prebrano vsaj malo vživeti (pa vse daj na tisočo potenco-predvsem slabega)
e) da bi se lahko za 1 trenutek spremenila v nekoga, ki je bil nekoč na tvojem mestu (in se je odločil narobe), da bi dobila del občutka, kaj pomeni nočna mora v živo
f) g

V skrajni sili ti želim, da bi v trgovini, lekarni ali doma za vedno zmanjkalo folije, slamic in drugih cevk, igel, žlic…, ali pa da bi ti (verjetno že kupljen ali podarjen) heroin padel v kanalizacijo in bi ti bilo slabo le od vonja po greznici.

Zdaj pa resno:
Če nič drugega, vsaj malo počakaj, naj se ti nikamor ne mudi, saj itak veš, da lahko probaš kadarkoli. In prvič je najlepše, zato se ti splača to doživeti čimkasneje. Prestavi dogodek na čas čez teden, mesec, leto dni, pa te bo verjetno minilo, ker boš v tem času našla kakšno stvar, ki te bo zares osrečevala. Take želje ponavadi minejo, če jim seveda pustiš oditi.

Zdi se mi namreč, da svojo željo naravnost hraniš, jo namenoma povečuješ, pri tem se ti pa še prav dobro zdi, ker ti nihče nič ne more. Premisli, kaj hočeš s tem doseči, komu se maščevati, kaj doživeti. Življenje ne pozna bližnjic – za srečo se je treba vsaj malo potruditi, a je potem res lepo, pri drogi pa bližnjica sicer obstaja, le da namesto v raj kmalu prispeš v prepad.

Pa srečno! Tajchy

Če želiš, vsaj malo premisli glede obeh plati in še kaj napiši. Kaj bi rekla svoji hčerki/ sestri / mami, če bi ti postavila tako vprašanje, kot si ga ti nam? PREMISLI. Možgane imaš ustvarjene za razmišljanje.

punca-misli na druge reči,ali pa reci bay,bay life…..
bivši heroinski foljaš
++beny++
+free palestina+

++beny++ ta post ki ga je napisala Pannama je star preko 2 leti.. In potem ni več nič napisala. Tako da mislim da je Pannama 100% poskusila heroin in v njem tudi ostala.

KER VSI SMO REKLI: ENKRAT PA NIKOLI VEČ… TO JE RES (vendar v kakšnem smislu) ENKRAT GA PROBAŠ PA NIKOLI VEČ VEN NE PRIDEŠ.. TO JE RESNICA..

Lp

halo dajte ljudje prosim ne bluzite!!!! to je vse res da je hors zlo zasvojliv in skoda je vsakega, da bi probal. vendar sam ga sem probal in s svojo druzbo ga tu in tam kadimo in naj mi nehce ne rece da smo odvisni ker to ni res. je pa res da jih vecina zabluzi vendar ne mors to rect za vsakega ker jaz ne spadam med tiste redno treniram basket in nism nikjer zabluzil kadimo pa ob priloznostih ko ga imamo in ko je denar kadim ga vcasih skoz vikend in nic vec pa nism zabluzil pa nimam nobene krize ker sem in kadim res tu in tam recimo 2krat do 3 krat na mesec in je cist kul. enako kot drugi gdaj in gdaj se ulijejo z alkoholom ali skadijo kaj zelenga sm jas taki. ce imas mero in se tega zavedas kaj delas potem te nima bit kaj strah da zabluzis ampak res da se to malo gdo zaveda in ima mero ker te res najvec krat premami in ti je ful kul in bi rad vec zato moras bit fulll zaposlen in se okvarjat s stvarmi drugimi da na to ne mislis tolik. to je to. lp

ITK USIIII TUDI JAZZZ NIKOLI NISM-ALI NISMO POSLUSALI DRUGIH TUDI STARSEV NEE IN VERJETNOO JIH TUDI TI NE BOSSSS ITKK …..Mogla bos probat in probat na svoji kozi ker ikar drugi recejo KAO nimajo pojma aneee ti useee obvladasss ceprov je folk zgoraj use zelo lepo in jasno napisovvv AMPAK SE CE TI RECEJO DA SE NA OGNJU OPECES NE VERJAMES DOKLER NE PROBAS SAMA IN VIDS DA JE O RESSS ZATOOOO … VES KAJ PRAVJOOO OSEL GRE 1NKRAT NA LED ljudje pa 10x tudi sam ZE 3X …. PREDLAGAM DA KAR TI JE FOLK NAPISOV SKOPIRAS IN NABIJES SEBI NA CELO malo kruta ampak samo tako se resiss 🙂 pozdrav iz jesenic

Čim.dlje stran od tega

New Report

Close