Najdi forum

Ne kadim razen občasno zunaj s kolegi, če sem že malo @:))))) in mi zapaše, če začnem kakšnih 10 čikov na noč.

V sr. šoli sem, zdaj pa ne več. Cigarete res ne.

Ti, ti Ulla.
Veš da to ni zdravo 😉

jaz pa ne kadim:)
pa prov vesela sem zarat tega, ker si na račun tistega denarja, ki gre za cigarete lahko prvoščim kaj drugega:))
čau

Jaz tudi ne kadim, pa skoraj ne morem verjeti, kolko naroda tuki ne kadi!!
Ker namreč, kamorkoli grem, vsi kadijo. Pa naj bo to bar ali picerija ali gostilna.
Ogabno! Že nekajkrat sem se pobrala ven iz bara, ker so me pljuča bolela in grlo me je peklo.
Sem pa probala.

Nekoč sem nekje prebrala: “Poljubljati se s punco ki kadi, je kot lizati pepelnik”

LP

To je naslov ene mladinske knjige 😉

Nikki, ti iz prve roke povem kako se je za nekadilca poljubljati s kadilcem. Ogabno. Dejansko kot bi lizal pepelnik. Okus po cigaretah sem imela še en teden (!) po celotnem žrelu in se ga nikakor nisem mogla znebiti.

Sem se tudi jaz začudila nad reakcijo od mišeka. Ni fer. Tudi jaz nimam rada domačih živali, pa zaradi tega ne morem račt sosedom naj že vtaknejo tega psa nekam, ker skoz tuli. Človek se mora v življenju marsičemu prilagodit.
Pa brez nestrpnosti prosim :-))

moj se pa nič ne pritožuje…

O lej jo Katie, pozdravljena :))))

Leti to name?!
Kakšna razlaga?!
lp

Sej sem se pol spomnila, da sem prebrala v katalogu Sveta knjige, pa vidim da pravijo da to kar drži, bljak…

Hej Enriko:))) Kak tej life? Še zmeri tako srečen? Še bolj?;)))

Malo sem se skrivala zadnje čase (saj ti že povedala:)) ), pa ene ful probleme imela zdaj. Hvalabogu je zdaj vse ok. Recimo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close