Kajenje
kadim
lp
Veliko veliko preveč.
west one 🙂
Jap, 10 let kadila po škatlo, 5 let nič, letos pomladi zopet začela več kot kadarkoli (dve škatli na dan), sedaj kakšen mesec sem zopet zmanjšala do pol škatle na dan, nezavedno zmanjšala.
Cigaret ne kadim, vcasih kaksen joint, ampak zelo redko. Pa vcasih si prizgem cigaro, na kaksni zabavi, npr.
Ne ne ne ne in ne:)
In nikoli ne bom!
Čao, jst sm tud nekadilka in mislm da bom tud ostala.
Pa ne zarad zdravja, k je itak vse škodljiv, ampak k je ena izmed bednih razvad k ti ful dnarja pobere pa ful mi smrdi.
Nimam nč proti kadilce,pr men doma vsi štirje družinski člani kadijo tko da sm že navajena.
Mi kr škod če pridm v svež prostor ker je doma skoz megla.
Grozno ne, v kakšnih razmerah žvim ampak jebiga, jst se ne sekiram preveč.
Men se zdi da tisti k hočte nehat probite počas najprej zmanjšat pa pol ukint drgač je to šok za telo.
Ne se pa preveč sekirat, če vam paše pa kadte.
lp
Nop in nikoli ne bom. Izredno sovražim kajenje in kadilce, ki se ne zmenijo, da smo med njimi nekadilci in bi lahko vsaj takrat ugasnili cigareto. Pa to, da punca ne kadi in ne vara je edino pogoj, da me potencialno zanima.
Lp, Mišek
oooo ajdika to so pa eni najbolj smrdljivih cigaretov —-> moja mami jih rauha :))
ej mišek, kako boš pa vedu da ne vara?
Men se zdi kr neki da nekadilci skoz težijo kadilcem naj čik ugasnejo. Sama ne kadim, sam če sm v kadilskem prostoru potem je to moj problem, in ne bi nikol zahtevala od kogarkoli da ugasne čik.
Jaz ne kadim in nasploh se v družbi kadilcev nič rada ne zadržujem. Cigaretni dim mi gre na živce.
Se ne strinjam. Se pelješ v avtu, on prižge cigareto in rauha. Greš nekaj pojest in ker ni prostora za nekadilce greš v prostor za kadilce, pa tam ni nobenega, ampak druga oseba bo veselo prižgala cigareto. Vsak ma svoje mnenje, ampak včasih ne moreš ravno kar iti in moraš potrpet.
Lp, Mišek
:-))))))))))).. dobra, si me dobila!
Nekatere so tako gobčne ali pa neumne, da jim še kaj uide iz ust, pa še same ne vedo, kaj so rekele. Poznam tak primer :-))))))
Ampak vseeno, dobila si me, priznam!
Lp, Mišek
:-))))) zdaj mi je pa vse jasno….:-))))))
LP Esy
Esy, če je tole letelo na mene, pote nisem mislil tisto, kar misliš zdajle ti !!!!!!
Lp, Mišek
Kadim, 5 cigaret na dan
če sem na kakšnem partiju pa lahko tudi do 2 škatli, paše kadit pod vplivom alkohola, jebemti..:)))
Ma, sem tud začel odkar… no, da najprej enga pržgem… tako..bed, se že kadi..pa še gru me boli..
No nič izgovorov odkar.. itd., sam kar neki puham zadnje dva meseca, nevem nevem… doma nič ne vedo za to, tudi nihče ne kadi, jaz pa v službi in lokalih!!
Mislm, da mam preveč časa, (poj pa kar ful kadim) k drgač se sploh spomnem ne na to, da bi kadu! Nevem kaj je z mano, sam kar neki se grem s tem kajenam, pa vem, da je to tok glupa razvada, ker sem bil pač do sedaj s kamoto brez, sam nam ni nihče kriv, sami tko čmo… jahh življenje… mal sm zabluzu…
Lp, BOSS
Prav strastna kadilka nisem bla nikol.
Mi pa na vsake toliko zadiši, pa si kakšnega prižgem. Nikol pa ne kadim zato, da ne bi bla edina v družbi brez čika.
Mi pa zadnje čase prevečkrat zadiši:-)
Ne kadim. Škoda denarja za to, da smrdiš…
Forum je zaprt za komentiranje.