Najdi forum

Kilce gor, kilce dol, živela si pa malce bolj zdravo, ne?!
Sem pa sigurna, da te tiste pridobljene kile sigurne ne ovirajo toliko kot pri zdravju, kot pa kašelj in ostale kadilske težave.
Ali pač?!
lp

Vlečem vlečem ja…………cca 10 cigaretov na dan, odvisen od tega kako preživim dan.
Če pa grem žurat tudi 20, je pa res da naslednji dan ne morm niti enga ko sem tok prepušena!!!

Tko!
Rina

težko se je navadit ampak gre….v glavo sm si ucepil,da moram kadit samo za vikende zraven piva….tako da med tednom nikol ne grem v nobeno gostilno..:))

LP, Robi

Se strinjam. Ena ni nobena. 🙂
Jaz kadim, še vedno, čeprav mi zadnje čase ne paše najbolj. Malo sem zmanjšala kvoto, ampak še vedno to znese približno 10 cigaret na dan. Bom videla, ko mi res ne bo več pasalo, bom pa nehala.
In takrat bom najbrž tudi nehala piti kofe, čeprav ga obožujem. :((

Enostavno je slišat :))) In potem piješ pivo samo v gostilni in v gostilno med tednm ne zaideš? :)))) Priden!

:-)))
Šele takrat bo tvoja kavica dobila pravo aromo…:-))) Saj kavo tudi jaz obožujem, se mi pa zdi, da bi jo s cigaretnim dimom nekako “preglasila”….
No, ja, vsak je svoje sreče (in s tem zdravja) kovač. Lepo se imej.

med tednom nobenih gostiln ….. take dece bi ženske rabile,a ne ?

Ne kadim.

Priznam pa, da sem za novo leto zmeditiral eno kubanko ob kozarcu Remy Martina :))) Je frend rekel, da sem bil hujši kot Church, Fidel in Broz skupaj 😉

Ja… ampak nisi odgovoru na moje vprašanje :)))

me ovirajo in zdaj temmeljito delam na tem.
Sem pa ful vesela, da sem nehala. Tega je zdaj že 4 leta in me sploh ne mika, da bi prižgala.

čestitke.

Jaz osebno, ne. Delam pa v taki pisarni, kjer vsi ostali kadijo in sem strastna pasivna kadilka:(((.

…pozabil si pa pripisati, da med vikendom nadoknadiš za cel teden nazaj…:-))) Imam prav?!
Lp

kadim, ko pijem al pa ce je kaka fajn zenska v moji blizini…kr neki:)

…se mi pa res smiliš, tudi v moji bivši službi sem bila na istem…od 4 so 3 osebe strastno kadile…hvala Bogu, zdaj je povsem drugače. Ne boš verjela, kadilci so skoraj “ogroženi” :-))).

:-)) Hribi, a zato, da “preglasiš” njen vonj?! :-)))

Ja, je prav bedno si zdravje uničevat na račun drugih. Samo v bistvu nič ne morem, ker sem v manjšini 1:3. Poleti še kar gre, zdaj je pa res kriza, ko se okna ne odpirajo tako veselo in je kot v ˝raufkamri˝.

Hvala!

ma ne vem… zgleda, da sem nervozn takrat:) ampak tut to se bo nehal…delam na tem:)

Ajd, ‘maš pir v dobrem, ko se to zgodi…:-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close