Najdi forum

Malce sem brala poste nazaj, pa me zanima, kdo izmed vas kadi in kdo ne?
Če koga zanima, jaz ne.
Pa lep dan.

Jaz samo občasno. Čeprav imam namen tudi to ukiniti. Včasih tako paše.

super …poljubček bi bil še slajši…hihihihihhh

kaj še ne ….????????

cmokec

kadim samo čez vikend…tako eno škatlo

Eh … jaz sem še nedolgo nazaj bila strastna kadilka … sedaj se pa zadnja dva tedna zadržujem … in verjetno bom tudi v kratkem pustila … Mojemu miškotu je uspelo … sedaj sem jaz na vrsti ………. :))))

Lp, Bgv

Bravo, držim pesti!!!
lp

Ne kadim….mogoče kdaj pa kdaj prižgem kako cigareto kadar ga žuramo in pijem…ampak zares redko…

Jaz ne kadim!!!

Na kakšnem žuru, pa mogoče že kakšnega pokadim, drugače pa nikoli!!!!

LP

Kasko ti uspe to? Kaditi samo čez vikend…med tednom te nč ne zagrab? :))
Plis za recept.

Pa LP

:-)))
Saj me ne briga, me pa full zanima, zakaj ga na žuru prižgeš?! Tako, da si bolj kull ali kaj?! Res ne razumem.
Verjameš ali ne, nikoli nisem niti poskusila, pa čeprav moja starša močno kadita… verjetno sem že zaradi tega dobila odpor.

Heh … tut jst!!! Upam, da ne bo tako kot v zadnje, ko sem bila čez en tede živčna razvalina … :(((((((((

Lp, Bgv

No … saj mene v bistvu zanima isto kot žverco … Zakaj samo na kaki žurki? Tega nisem nikoli razumela … pa večina folka tako dela … Drugače ne kadijo … na žurkah, ko se ga malo napijejo in to pa ga pržgejo … Kje je finta tega? Ali kadiš … ali ne kadiš … Vsaj po mojem …

Lp, Bgv

Ja, kadim. In ja, morala bi nehat. Ampak je življenje tako zajebano, da mam to eno veselje :(((

lp

ne kadim

Kadim, zadne čase zaradi vseh piz… skor dve škatle na dan.
Domenjeno je bilo da za novo leto neham in …. tudi, pol pa mi
je presenečenje naredila in kadim še dost več k prej.

Lp

Kadim, zadne čase zaradi vseh piz… skor dve škatle na dan.
Domenjeno je bilo da za novo leto neham in …. tudi, pol pa mi
je presenečenje naredila in kadim še dost več k prej.

Lp

…life must go on!!!
Verjamem, da si res na tleh, vendar se boš počasi moral vzeti malo k sebi (pa ne samo zaradi kajenja, na splošno so tvoji posti sedaj polni pesimizma).
Boli in bo še dalje bolelo, zato bo bolje, da začneš zreti naprej, v svetlo zvezdo, sigurno ti bo pokazala pravo pot.
V upanju na “starega” Sharky-ja te lepo pozdravljam.

Tudi jaz sem bila še pred kratkim strastna kadilka ( in to kakih osem let), a mi je prekipelo zaradi glavobolov drugo jutro, če sem med vikendom skadila preveč, pa tudi lasje in cunje so skoz smrdele. Trenutno sem na eni cigareti na dan – ob jutranji kavici. To je moj dolgoletni obret. A mislite, da bi mogla tudi to opustiti?

Meni je uspelo nehati med nosečnostjo, samo kaj ko sem se pa potem še bolj zrdila in se še vedno ubadam s temi kilogrami. :)))

Veš kaj, Miška, če ti ena cigareta pomeni nekakšen ritual in ti obenem ne zbuja skomin po večjem številu, si jo kar mirne duše privošči.
No, to je moje skromno mnenje, če ti kaj velja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close