Najdi forum

Res sem žalostna. Že več let se ukvarjam s tem kako prenehati kaditi.

Poskusila sem že vse mogoče a brez uspeha. Zdaj mi je uspelo zdržati 2 dni brez cigarete, a sem si pred 10 min. že enega prižgala.

Sovražim se – ker nisem karakter!!!!!!!!!!! Kako to nekaterim uspe.

Res sem izgubila bitko a vojne še ne. Vendar se bojim da jo bom, kot že tolikokrat prej.

Prosim pomagajte, nasvet kako, spodbuda – karkoli, kar bi mi lahko pomagalo v mojem boju proti cigaretom!!

Hvala, Karmen

Spoštovani!

Tudi kajenje je oblika zasvojenosti, zato imate vi in tudi mnogi drugi kljub dobrim željam in sklepom težave pri odvajanju. Nikar se ne sovražite, ker s tem si delate še dodatno slabo uslugo. Osnova za prenehaje kajenja je želja, če tega ni, potem se tako ali tako ne da nič narediti.

Vi željo imate. Poglejte malo kakšne so vaše vrednote. Če vam je npr. zdravje na prvem mestu, vam bo morda, ko razmislite, kaj slabega si delate s kajenjem, le to dodaten motiv, da prenehate. Poskusite si zapolniti čas, prositi za pomoč prijatelje in družino! Nekateri bivši kadilci zelo pohvalijo knjigo: Končno nekadilci!Preberite jo! Že na našem forumu ste morda zasledili informacijo o “zerosmoke” obližih. nekateri zdravijo tudi z bioresonaco. Osebno menim, da mora vaša želja dozoreti in takrat vam bodo tudi različni pripomočki bolj zares pomagali. Če še vedno del vas govori, da ne bo kadil, drugi del, ki je “enako močan” pa da bo- boste verjetno še en čas kadili. Ko se bo to razmerje spreminjalo boste pa na dobri poti, da nehate.Napisala sem vam nekaj informacij, lastne izkušnje k sreči nimam. Kolikor mi je znano, obstajajo tudi skupine za pomoč pri odvajanju od kajenja. Pa srečno!

Lep pozdrav! Suzana Društvo Projekt Človek Tel:059 711 796

New Report

Close