Najdi forum

Jani hvala ti. Tokrat verjamem, da bom vztrajala. Mineva že drugih 24 abstinenčnih ur. Hvala ti za vzpodbudne besede, tebi pa iskrene čestitke za uspešno premagovanje odvisnosti. Forumovci, ne vem, kaj bi brez vas. Včasih dobim vzpodbudo, včasih grajo. Odvisno od tega, kar mi je namenjeno, da se soočam sama s sabo. Primož je enkrat zapisal, da je ta forum ogledalo samega sebe. Vsaj pri meni to drži na vseh področjih. Kadar mi je hudo se zatečem na te strani, če ne rešim problema, dobim kakšno mnenje, ki mi je v pomoč. I love you all, Buba.

mijauuuu

Hov, hov,houuuuu,

Buba, zdrži. Danes je 3 dan, torej….. gremo dalje. Glede foruma…. Tudi jaz tukaj gor včasih poiščem kakšno tolažbo 😉

Lep dan!

Jani

stari , 2- dni že NE kadim, ne vem če bom zdržal !
“Štumpantl”

pozdravljena

naj ti razložim kako sem sam nehal kadit.Po rojstvu otroka nas je na domu obiskala babica iz Zdravstvenega Doma, ker smo imeli nizke strope nas je takoj opozorila naj ne kadimo ob otroku saj to zelo škoduje dojenčku.Ponoči ko nisem zaspal sem razmišljal o njenih besedah in naslednji dan nisem več kadil.Danes ima sinko 17 let in upam, da nikoli več ne bom kadil.( ko bi le še za njega bil lahko tako prepričan )

C’mon, 3 dni, bravo…držim pesti 😉

Lep in fest sončen dan!

Jani

Ah, pusti te blagorje. Tud jaz sem kadil skorej 20 let, nazadnje po 2 do 3 škatle…..ma, da ne bi nakladal….ko se boš odločila, bom držal vse 4 pesti ;)) da ti uspe.. Malo trme, pa bo!

Lep dan!

Jani

držiš palčeve ,jeli ?
“Štumpantl”

Bogami, držim! Sviju dvadeset (i jedan) ;))))

LP Jani

Za onih dvadeset “pih” još nekako ,ali onoj jedam nije jasnoi kakao ?
“Štumpantl”

E vidi i se čudi ;)))

Bemti, spet zamujam ene velike dogodke tu gor. Cestitke.

Hojla Sašo. Sem že misli, da te je gripa, pa prehlad, pa burja al’ pa kaj tacga…

Lep dan!

Jani

stari ,si na terenu ?
hahahaahah
“Štumpantl”

Ja, včasih je pa treba tudi kaj delat, a ne? 🙂

Evo me, I’m back in “biznis”.

Ja, včeraj, ko je tukaj pihalo, je od Postojne proti LJ. nekaj velikega neslo. In glej no glej, pa le ni bil Saško.

Ja, mene je v Ljubljano pripihalo v soboto, ko sem ……(beri na prvi strani)

Se še kaj bereva, Jana, lepo se imej.

Potem sem pa le videla prav. 🙂

pa pa Jana

New Report

Close