Najdi forum

Kaja in vsem našim forumovcim!!!
MARELICA bi samo nekaj rada povedala glede Kaje tako:
Pozorno preberite: Naša Kaja je tukaj na našem forumu hočem tako povedati, da od vseh do sedaj, ki je bila ta zdraha glede MARELICE, da je Kaja bila zelo korektna svaka ji čast…..
Resnično mi je devala nasvet ampak očitno se vidi, da jo nisem ubogala. Sem prebrala, ki je bilo že zbrisano tisto kar sem pisala na forum in so se spraševali kaj je pa to sedaj? KAJA je pa lepo kratko in jedernato povedala, da mareličino je zbrisano hvala ji na lepe besede. KAJA ni dvignila prahu in se čudila lepo je napisala. KAJA srčno mi je žav, ki te nisem ubogala res si enkratna ženska imam občutek, da si zelo dobra mati, ki sem brala, da prosiš za nasvet za tvojega sineka. KAJA zelo lepo od tebe nimam besed. Vem, da na forumu nisi nič slabega pisala o meni in se nisi vtikala v te zadeve samo nasvete si mi delala na kaj sem ti zelo hvaležna. KAJA srčno te prosim, če si kaj jezna name oprosti mi na kolena te prosim res zelo dobra ženska si, ki vidim, da vsakem rada pomagaš. Še enkrat KAJA oprosti, če sem te kaj užalila. Želim ti, da ostaneš takšna, kot, da sedaj rada berem tvojo pošto, ki tako lepo znaš napisati. KAJA verjami MARELICA te ima zelo rada in te iskreno spoštujem.
Srčno te pozdravlja MARELICA, ki ti pošilja en velik poljub.
MARELICA CMOK¨!!! OPROSTI PROSIM TE!!!

Marelica, oprosti, samo kaj te tako muci?… vedno nekaj pises glede tistega, zdaj se opravicujes…. kaj te muci? pozabi na vse – in pridi na kaksno zanimivo, brez sovrastva:) temo in bomo kako smesno rekli:)
lp.
Bridget

sorry, ker sem komentirala, ceprav nisem Kaja:)
(forum je javen;)
cau.

Dragi B
Kaja že ve zakaj sem ji to pisala, ker ne želim pisati tukaj na tem forumu zato sem se ji javno opravičila. Ker si zasluži to moje opravičilo nič me ne muči samo lepo je, da se nekomu zahvališ, ki ti želi dobro mislim, da to sploh ni slabo. Res nič več me ne muči sem resnično pozabila na vse te zdrahe samo sem pač omenila to, da Kaja je pa bila pri tej zadevi korektna in poštena.
Upam dragi( B) , da me boš sedaj razumel še enkrat poudarjam za Kajo, da ona že ve zakaj sem se ji opravičila, ker nočem pisati tukaj na ta forum tako, kot ti praviš je javni in to je to!!!
L.p. marelica

Je že v redu, Marelica. Nič nisem jezna nate. Berem vse tvoje pošte tukaj in nisem hotela več komentirati, ker sem čakala, da boš sama spoznala, kje si naredila napako. Kot sama vidiš, nima nihče nič proti tebi. Radi bi samo, da se še naprej oglašaš tukaj z nasveti, ne maramo pa, da pogrevaš stare stvari. Kot sem že rekla, kar je bilo , je bilo, pojdimo naprej in se imejmo radi.

Drži se in ostani poštena in prijazna, slabe misli pa zadrži za sebe.

LP,Kaja

Draga Kaja
Hvala ti, ker si mi oprostila, da nisi jezna name. Zelo vesela sem, da si se mi oglasila, ker te imam za ful dobro žensko in mamico.
Kaja obljubim ti, da ne bom pogrevala stare stvari edino bi še želela, da ostali se tudi tega držijo.
Lepo se imej in lepo soboto ti želi MARELICA

New Report

Close