kaj zdaj?
Primož, tudi mene nekaj zanima.
zadnjič me je fant, ko je bil na službeni poti, prosil naj med njegovimi stvarmi najdem nek dokument. skoraj me je kap, ko sem med kupom papirjev našla dve ljubezenski pismi, jasno ne moji, ampak od dveh punc. rekli boste, da sem grda, ker sem ju prebrala, ampak se nisem mogla upreti, ker sploh nista bili skriti. saj mi je že žal, itak sem mislila, da je kaj bolj nedolžnega. očitno me je varal. pismi sta izpred dveh in treh let. jaz koza pa sem mislila, da sva srečna. do zdaj sem fantu zaupala, vedno sva se imela lepo in zdelo se mi je, da se lahko o vsem pogovoriva. nikoli nisem bila ljubosumna, ker sva se spoznala, ko sva imela že oba za sabo nekaj razmerij.
očitno je vse mimo, čeprav je ena od teh dveh še vedno njegova prijateljica in mogoče še ni vsega konec, čeprav se je iz pisma tako zdelo.
ne vem ali naj kaj rečem ali raje ne drezam v to. ni ravno lepo priznati, da sem brala njegove stvari.
ne vem, ali naj načnem to bolečo stvar, da izvem še več, kar me bo še bolj bolelo, ali naj bom tiho. ne bi rada postala ljubosumni zmaj in vedno kadar bo šel ven (ali bom jaz na službeni poti) mislila, da je z drugo in se žrla. najhuje je to, da bi seks za eno noč prenesla, tukaj pa se zdi, da je bilo nekaj, kar je trajalo dlje.
res ne vem, ali sem tako naivna. očitno res ni (ali ni bilo) vse v redu in če je tako, bi morala najbrž odkriti, kaj ga moti, če je šel naredit nekaj takega. če že ne zaradi drugega pa zato, da se to ne ponovi.
na konec nočem misliti, ne zato, ker se bojim biti sama, ampak ker ga imam res rada.
pričakujem plaz odgovorov.
Hvala.
TAko kot si povedala nam, da j še njemu, če te ima rad in nima kaj skrivati, ti bo vse lepo povedal, če se bo izgovarjal, da nimaš kaj početi z njegovimi stvarmi, mu lahko rečeš, da so to sedaj skupne, še posebej, če te prosi, da nekaj poišči zanj, ….tako si tudi prišla do teh pisem.
Torej, nikar se ne muči in raje takoj razčisti.
Primož