kaj vzeti s seboj na potovanje
Zanima me dragi popotniki kaj ponavadi vi vzamete s seboj na 14 dnevno potovanje. Česa ne sme manjkati v vaših kovčkih.
Sama se sedaj odpravljam v tople kraje in me zanima kaj vse naj vzamem s sabo. Ker jaz vedno trigam s seboj preveč.
Tako, da vsaka izkušnja je dobrodošla.
lp in sončn dan vam želi lunaa
Činmanj.
In žajfo za kaj preplaknit. In seveda kako knjigo, ki jo bereš med kako dolgočasno vožnjo.
Pa radio na baterije imam vedno s seboj in svetilko in PP, zemljevidi. Vzamem tudi Frutabello, da me kje ne pobere od lakote + voda.
Od traparij pa vzamem suhi šampon. ( nimaš vedno možnosti razkoša ) Vse ostalo kupi ali peri.
Vedno tudi vzamem razkužilo za roke, ki ga kupim v lekarni in biokill, ki je učinkovit proti komarjem, klopom in ostali mrgolazni.
moje najdalje potovanje v zadnjih 5 letih 7 dni.kranjska gora.5 dni topolšca.tri dni dobrna.od leta 2002 se izobibam planinskih koč , če nimam preveč denarja grem v kranjsko goro.obvezna oprema so gojzerji / dobil za nagrado / velik in majhen rudsak , v katera spakiram v 15 minutah , obleka in spodnje perilo , digitalec , evro card aktiva in maestro , gotovina in veliko dobre volje.
kemčkih turizmov se izognem od daleč , za prihatne sobe razmišljam , najbolj enostavno je v topollšci , in v kranjski gori.tujino obiskujem medmejno za en dan.do nadaljnega!