Najdi forum

kaj vse sem spet slišala o bivšem….

Joj, joj, uboga njegova žena:(
Upam, da ne ve vsega, ker drugače bi jo kap zadela! Saj sem vedela, da bo vedno tak, narave ne moreš krotiti…kar še ne morem dojet…je bilo res preveč tudi za moja ušesa!!
Tudi otroc se mi smilijo, sigurno bodo vse zvedeli, če ne prej, ko bodo odrasli. Hvala Vsemogočnemu, da meni ni treba skozi take kalvarije:)

Ja, malo povej ne, zdaj si samo luštne naredila 🙂

pozdravljena, zanima me ali so ti po ločitvi ljudje iz tvojih krogov govorili v smislu: moj ga je videval z drugo, ali pa: jaz tudi vem za eno pa ti nisem upala povedat?? to me zelo zanima, kako se kasneje obnašajo ljudje s katerimi se poznaš. hvala ti

Ne upam..da ga kdo ne prepozna! Tega res ne bi želela, ker mi je iskreno hudo zaradi njegove družine:( Žena in otroci niso krivi njegovih grehov!

Ti nam pišeš, kaj vse si slišala o njem … Veš kaj vse ljudje govorijo o tebi … Pa o meni … Pa o nas vseh?

Razumeš, kaj želim povedati?

Ja, tudi jaz sem zvedela vse, ko je bilo vse prepozno. Od skupnih prijateljev in bežnih znancev. Je pa bil izvrsten v laganju, prikrivanju, verjela sem mu do konca:( Zamerila sem bolj tistim ki so govorili resnico, verjela njemu:(
Žal mi je, da sem bila tako naivna, marsikaj bi mi bilo prihranjenega. Upam, da njegova žena nikoli ne bo izvedela za vse!

Nič slabega, če nič kaj takega ne delamo:) Veliko slišim dobrega, slabega manj, je pa tisto bolj šokantno!

Nič slabega, če nič kaj takega ne delamo:) Veliko slišim dobrega, slabega manj, je pa tisto bolj šokantno![/quote]

pa nimaš nič svojih skrbi, da bi se z njimi ukvarjala?

Nič slabega, če nič kaj takega ne delamo:) Veliko slišim dobrega, slabega manj, je pa tisto bolj šokantno![/quote]

pa nimaš nič svojih skrbi, da bi se z njimi ukvarjala?[/quote]

joj, kakšne imate ej,A nima svojih skrbi????? pa kaj vi mislite, da ko se zakon konča se več ne ubadaš z človekom,ki si z njim rodila otroke,ki si živela z njim pol življenja in poločitvi ti pa kar dol visi?? saj se ne ubadaš vsakodnevno s tem,kaj on dela itd ampak tudi imun nisi.

To je vseeno del tvojega življenja,ki ga ne daš v koš in zapreš z pokrovom.

Zadnjič mi je kolega razlagal o drugem kolegu, kakšen kurbir da je. Da so ga že večkrat videli z eno na kavi. Potem sem ga vprašal, če on pa še hodi med pavzo ven z našo tajnico na kavo. Je rekel da še, ampak on hodi res samo na kavo, ne pa ker bi tajnico osvajal. Ko sem ga vprašal, ali oni drugi morda tudi hodi samo na kavo brez osvajanja je pa rekel, da sem bedak. Tako gre to z govoricami. Nam je dovoljeno vse ker smo pošteni, vsi ostali so pa barabe, ki se gonijo za vsakim vogalom.
Tebi se smili družina in otroci. Smili na podlagi govoric. Pa se ti tako hudo “smili”, da en zadostuje da boš povedala “novico” v svojem okolju, še na MON si jo morala privlečt. Se mi zdi da vem, zakaj si ločena. Sedaj se pa oni imajo dobro, ti pa ne, bi se pa požrla. Zato izkoristiš vsako govorico, da delaš zdraho. Je tako?

Nič slabega, če nič kaj takega ne delamo:) Veliko slišim dobrega, slabega manj, je pa tisto bolj šokantno![/quote]

pa nimaš nič svojih skrbi, da bi se z njimi ukvarjala?[/quote]

Nič skrbi omembe vrednih nimam.. Niti se s preteklostjo ne ukvarjam, sicer. Me je pa danes pač pretresla info, ki sem jo izvedela! Uboga žena, res!

pa nimaš nič svojih skrbi, da bi se z njimi ukvarjala?[/quote]

Nič skrbi omembe vrednih nimam.. Niti se s preteklostjo ne ukvarjam, sicer. Me je pa danes pač pretresla info, ki sem jo izvedela! Uboga žena, res![/quote]

Ja, ful te skrbi za njegovo novo ženo. Ljubosumna si, priznaj, in ji to privoščiš!!

:)))) mene baš boli k…. zanj in za njegovo početje. Še manj, kako to čuti njegova tanova..

Nič skrbi omembe vrednih nimam.. Niti se s preteklostjo ne ukvarjam, sicer. Me je pa danes pač pretresla info, ki sem jo izvedela! Uboga žena, res![/quote]

Ja, ful te skrbi za njegovo novo ženo. Ljubosumna si, priznaj, in ji to privoščiš!![/quote]

Ne verjamem, da je ljubosumna. Moj bivši ima tudi novo žensko, ki mu jo zelo privoščim (zaradi otroka, ker je ok ženska), vendar je ni vreden. Vsaj za en primer vem, da je bivši osvajal drugo žensko. Jezna sem pa zato, ker se je otrok končno navadil na to žensko, s katero je zdaj in če bo že spet “zasral” bo še od mene dobil svojo porcijo! Mi gre res na živce, če moški razmišlja le s taspodnjo g….!

Nič bat, nisem ljubosumna:)
Obstajamo tudi take, ki ne želimo drugim slabo, ok? Me je prizadelo pač zaradi tega, ker sem bila sploh s takim kdajkoli v vezi:( Kot bi zatajil samega sebe, jezen si, ker si vedel pa si raje mižal na oba očesa…to je hudo! In da to počne tudi drugi preprosto ni prav!
Ps: kje sem napisala, da sva bila poročena?

No, zdaj me pa res zanima, kaj počne. Saj iz opisa dejanj ga verjetno nihče ne more spoznati, kajne? Če se pa on, pa prav, naj se kar zamisli.

ga mal zalezuješ?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ti si prava babja čenča in verjetno je zelo zadovoljen, da se te je rešil.


Zato pa smo s takšnimi, da spoznamo kdo smo.
Če bi vedeli že prej, ne bi izbirali takšnih, zaradi katerih se potem sekiramo.

Seveda je bistveno, da se iz takega odnosa nekaj naučimo..Če ne, se nam zadeve ponavljajo.

New Report

Close