Najdi forum

kaj vprašati fanta ko je nadležna tišina?

🙂 kaj vprašati fanta ko je tišina rada bi izvedela čim veš uprašanj. Z fantom se dobro poznava a res nemaram nadležne tisine po skajpu prosim predlogi

🙂

Če se dobro poznata, ga ne rabiš nič vprašati.

Lahko pa sprašuješ tako kar malo naokoli.

Me imaš kaj rad? Se ti zdim v redu punca? Kaj te veseli pri tvojem hobiju? Igrajta se igrico.

kako dobro se poznata.

rečeš barva in on mora uganiti tvojo, ti njegovo. Rečeš najboljša skladba in spet povesta oba…in tako naprej.

Boš videla, da nimata pojma drug o drugem.

Veselo pogovarjanje želim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hoj,

Ko sem prebral naslov teme, sem mislil, da bom lahko “kaj pametnega svetoval”, ko pa vidim, da ta komunikacija niti ne poteka “iz-oči-v-oči”, mi gre pa na smeh. 😀

Ok, ok, se bomo zresnili… Ali si mogoče pomislila, da so ti “časovni zamiki” posledica, da tvoj “dopisovalec” počne še kaj drugega zraven, poteg tega, da visi na Skype-u ? Recimo, da še klika kakšne PTC oglase na NeoBux-u, ali pa da piše kakšno SN, itn. ? To ali pa da skače iz enega prostora v drugega, ker nekaj išče, dela, pomaga staršem, ipd. ? Tretja zadeva je lahko tehnične narave, torej “slab internet” oz. nezmogljiva strojna oprema in pomankljiva prepustnost bakrene parice/optičnega kabla. Novejši Skype je menda malce požrešen oz. “hog resource”. Zadnji parameter v neenačbi pa lahko, da je njegov občutek neenakosti v “tipkariji” oz. pogovoru, torej, da ti preveč sprašuješ (nasplošno) oz. da se preprosto “ne znaš pravo pogovarjati”. Če razširim prvo v zadnjem parametru in če pogledam tvoj citat, se meni poraja vprašanje: “Ali ga zaslišuješ kot nekega osumljenca na PU-LJ za nek zločin ali kaj ?!”

Namreč če nekdo v pogovoru dobi občutek, da ni enakopraven oz. da se poskuša o njem/njej izvesti čim več (osebnih ! (zelo relativno)) podatkov, potem ima taka oseba vso pravico, da “daje signale” (očitne, pritlehne), da naj “spraševalec” spremeni ton, tempo in vsebino vprašanj.
Kot da si neka obsedenka z družbenim inženiringom in “nadleguješ ubogega administratorja” v WiFi omrežju za geslo za mainframe (osrednji računalnik) od banke ! 😀

Kadar se jaz začnem spraševat isto kot ti se izkaže, da s človekom nimam nič skupnega ali pa vsaj veliko premalo…

Problem je v tebi, ker si zadržana, preveč premišljuješ, previdno izbiraš besede itd. Sploh ni važno kaj rečeš, hkrati tudi ni važno kako bo on odreagiral na tvojo izjavo. Mogoče je res to kar je napisal/a Yo_, ampak tudi takrat se da nabijat kej. Jaz osebno še raje neumnosti govorim, kot da trpim tisto mučno tišino. S tem pa ne olajšam zadevo samo sogovorniku pač pa tudi sebi, saj mi tako hitreje mine čas.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zdej mi je ful bad, da sm šov to pisat, ko sem si še enkrat bolj pozorno prebral topic. Pogovor prek skypa…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

kaj naj vprašam fanta,da bom po njgovem odgovoru vsaj približno lahko sklepala če sem mu všeč ali ne…nevem več kaj naj si mislm,všeč mi je..a rabim malce spodbude

Vprašaj ga: “Povej, sem ti všeč ali ne?”

New Report

Close