Najdi forum

Ker sem neprestano utujena/zaspana, rabim veliko spanja itd., me zanima, kaj vam pomaga, da vas prebudi in da po možnosti deluje nekaj časa – kavo sem nehala piti oz. precej zmanjšala (pa tudi, ko sem jo pila, me sploh ni zbudila, po njej sem mirno lahko spala dalje :)), izmed čajev pa sem veliko slišala o šentjanževki in jo sedaj pijem že nekaj tednov, pa se mi ne zdi, da bi ravno kaj pomagalo…
Eni tudi pravijo, da bi naj tako deloval npr. zeleni ali črni čaj…
Kaj pa vam osebno pomaga? (pa ne rabi nujno biti ravno čaj, morda kaka hrana ali karkoli?)
Hvala in lp, zaspanka 🙂

Meni izjemno učinkovito pomagata živčnost in stres. Včasih se zbudim že po nekaj urah spanja, ali pa sploh ne zaspim.

Pomaga mi, če se zares dobro pretegnem – pa če na kaj lepega pomislim… 🙂

Ja, pa kavica tudi … 🙂

,..morda rabiš še koga da te zbudi, mogoče tudi prebudi, pa vzbudi kakšen razlog notri v tebi, da te začne zanimati biti tu, prebujena….du ti vej?

Zbudi te mrzel zrak, jutranji sprehod. Nabavi si psa, ta zahteva zjutraj, da se sprehodiš in prebudiš….

Zbudi te hladen tuš. Zjutraj, ko vstaneš teci pod hladen tuš. Bilj kot bo mrzla voda, boljše bo…

Zbudi te tudi energija življenja. Zbudi te, da zjutraj razmišljaš- ma kaku je lepu živit. Nč ne smem zamdet.-

morda imam prav, morda se motim. Du ti vej?živeli

What da **** je Du ti vej?

Du ti vej?- pomeni.- Kdo to ve?

Wan ti vej du je du.- To pomeni: On ve kdo je kdo.

Du, jes?. Kdo, Jaz?

Wat wadzat.- Od odzadej.

Wat Wodcpret.- Od odspredaj.

A je to kak jezik, al to uporabljate striktno v umobolnicah?

skritno, ja.

kaki pacient, jao…

Zeleni čaj dela čudeže 😉

Ja, lepo si napisal , Painkiller, a kaj ko psa nočejo ostali domači, glede energije življenja pa – je začaran krog (najprej jo moraš imet, da te zbudi! :)), hladen tuš ne pride v poštev- sem hudooo zmrzljiva… Na sprehod sicer grem večkrat, a kaj ko deluje le začasno – ko pridem domov na toplo, je spet vse po starem :))
zanimivo je tisto, ko si uporabil besedno zvezo biti tu (tubiti – Heidegger) – si slučajno heideggerjanec? :))
lp

..Najprej jo moraš imeti energijo? Ne pridobiti si jo moraš z pozitivnim razmišlanjem. Sicer pa vidim da ni tako hudo- saj si ob 00.35 še pokonci…
hediggerjanec? ne. Heavy metalec.- ma se hecam
Zbudi se!…včeri …danes…jutr…zmeri!živeli

budilka

Če jo slišiš… No, pa tudi, ko jo, prešteješ lepo, počasi do deset… Pa še enkrat do deset… Tretjič pa že ni več treba :))

Ja, dobro je to opazil painkiller. Če hodiš ob dveh zjutraj spat, pa res ni čudno, če potrebuješ bager, da te spravi iz postelje.
Veš, jaz se pa nič ne sekiram. Kr spim, dokler mi je. In na netu sem dosledno šele proti poldnevu! (Upam, da ne bo šel kdo iskat dokaza, da sem včasih tudi ob enih ponoči sedela tu!)

New Report

Close