kaj vas pri partnerju moti
Če stvar komentiranz ženskega stališča.Če boš vrtal in vrtal in ….. ne dosežeš ničesar pri ženski v kolikor je stvar pomembna. Dostikrat se nam zgodi, da se nam stvar takorekoč “piše ali riše” na obrazu, vendar jo moramo še malo premlet, preverit ipd. Saj ti jo bo povedala, ženske si ne moremo kaj, ampak veš, je dovolj, da nakažeš, da veš, da jo nekaj muči. Sicer pa, zakaj pa bi morala biti hiša razsvetljena kot novoletna jelka? Elektrika stane?
Lp, in kako je bilo na furmanskem prazniku? Baje so bili golaži taki, da bi jih še angelci jedli!
Aja, odgovor na temo: moti me vse in ne moti me nič.
Glede vrtanja, imaš prav, a, meni piše v zvezdah tako, njej pa tako. Sploh pa, ni tako, da bi se sekiral(a). Luči, pa , ne vem, nimam nič pametnega za povedat.
Furmanski praznik pa, veliko zabave, starih, smešnih “oprav”, golaža in ostalih dobrot. Žal tudi “čevapov”, ki niso nekako sodili v koncept, sicer nimam nič proti.
Prisotni smo nekako čakali, da nas Trefaltov Mito odreši muk z raznimi igricami,
pozneje je bilo samo še rajanje in pohajanje. LP Sašo.
Moti me to,da stalno nekaj sprašuje in moram imet mnenje o tem ali pa dat pravi odgovor. Pa saj nisem vseved. Najhuje je pa to,da nima zaupanja vame, ampak nima nobenih vzrokov,pravi,moški kar počnete je itak vedno samo zabava in varanje. Ona tko ne bi nikol počela,pa žal se je že krepko vgriznila v jezik,ampak še vedno je boljša.
hmmmmm….ce bi bila trenutno skregana,bi imela,kar nekaj za povedati:)…je namrec pravi hudic,ko nastane kriza….ko pa pride sprava,pa se veliko stvari oprosti,nekaj malenkosti sicer ostane…da se nikoli ne morem do konca pogovoriti z njim(vedno spreminja temo-kadar tece pogovor o njem……grrrr:)…da me vcasih nevede uzali(sicer rece,da ni tako mislil,ampak me je ze zabolelo)…da vcasih prevec pritiska name…….saj pravim…malenkosti…..
Jaz sem ful anti kadilec. V resnici sem že v štartu vedno odpisal vse dame, ki so kadile, vendar se mi zadnje čase zdi, da je to pravzaprav krivično in da nisem ravnal čisto prav.
To pa da nekdo svoji partnerki (ali obratno) prepove kaditi, se mi pa zdi nezaslišano. Kvečjemu mu lahko prepove kaditi v skupnih prostorih, dnevni sobi, itd…, lahko pove svoje mnenje, sama prepoved kajenja pa kaže na to, da si določeno osebo do določene stopnje lasti, kar se mi zdi milo rečeno grozno, to pomeni, da te osebe ne spoštuje in to je za mene tudi dovolj močan vzrok, da se zveza prekine. Vem pa, da mnogo zvez funkcionira tudi na podlagi takih in še bistveno hujših prepovedi.
Prepoved kajenja se mi zdi hujši prestopek kot skok čez plot! Nobene pravice nimamo drugemu prepovedovati karkoli, če pa skačemo čez plot, to delamo s svojim telesom, ki je izključno naša last. Seveda moramo potem nositi posledice, vendar to ni poseg v zasebnost drugega.
Najbolj me motijo tipične ženske lastnosti, ko je jeziček hitrejši od glave. Večina žensk, ki jih poznam, v kritični situaciji reagira zelo burno in sprejema izjave, ki jih potem nikoli ne uresničijo. Sedaj sem dovolj star, da vem, da dama ne misli 100% resno, kadar v afektu kaj reče in da je modro malo počakati, da ji jeza izpuhti. Sicer sem se na tako stanje navadil in sprejemam pri svoji partnerki, da je pač do določene stopnje tudi taka, da je ne morem spremeniti in da jo imam sicer vseeno rad in da pač tako je.
Naslednja ženska lastnost, ki me moti, je zavist, škodoželjnost in podobno do drugih ljudi, ki so recimo poslovno ali privat uspešni. Če je nekdo uspešen, mu je za čestitat in mu želet vse dobro, ne pa da se škodoželjno išče razloge, ki so mu pripomogli in scenarije, kaj vse se mu bo hudega še zaradi tega in tega zgodilo…
Zelo me moti, če dama ni organizirana in če se ne obnaša varčno. Nikoli ne gledam na to, koliko bomo zapravili na dopustu, v gostilni, v trgovini…, koliko bom dal klošarju na cesti itd…, moti me pa, če peremo v pralnem stroju takrat, ko je dražji tok, ali pa da s sušilcem posušimo perilo na maksimalno suho, potem pa s parnim likalnikom vlažimo, da se lahko dobro zlika…