Najdi forum

kaj vam pomeni sex?

Tudi jaz bi rekla, da če seksaš z nekom, ki ti nekaj pomeni, pol to skorajda ne more biti zadovoljitev le fizične potrebe. To je logično. Enako kot, če seksaš z nekom kar tako, ki ti nič ne pomeni, je to le fizično. to dvoje se pač ne more primerjat, to je dejstvo in že odkrita Amerika.

Torej, moj odgovor na tvoje vprašanje, seks mi ni le zadovoljitev fizične potrebe, ker mislim, da je dosti boljši seks z nekom, ki ga imaš rad (kar pa torej ni le fizično). 🙂 Mater, zakomplicirano. 🙂

Zakaj bi si ga pa drkal na ta forum?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tudi tisto med ljudmi sem poskusil, pa ni bilo nobenega konkretnega uspeha.
Pač sem nezanimiv.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Mavricni,no comment…. Najprej spremeni svoje predstave v glavi…!!!! (ker dogaja se nam tocno to,kar pricakujemo in mislimo o sebi,RES)

Potem naredi kaj,da bos zanimiv-ukvarjati se zacni z cim zanimivim,izobrazuj se,beri cimvec…… Tudi kaksno knjigo o komuniciranju,med drugim.

Potem najdi potrpljenje… Se drzi vsega nastetega(povedanega v prejsnjem postu)….in spet potrpljenje(stvari se ne mnorejo spremeniti kar naenkrat..in itak spremembe-torej punca zate-navadno pridejo,ko najmanj pricakujemo)..

Pa tudi ne pritozuj se kar naprej naokrog,vsakemu,ki bi poslusal,to ljudi odbija!(ti imajo namrec radi pozitivne,komunikativne zanimive ljudi…pa ce kaj pameti pokazejo,je to tudi dobro)

Vseeno hvala za dobronamerne nasvete.

Saj se glih ne pritožujem, samo povem, kako stvari stojijo.

Takole,jst sem seksala več kot šest let z enim in istim moškim,z mojim partnerjem,ki ga noro ljubim in seks je bil čudovit in tud trudila sem se da mu v vsem ustrežem.Odkar ga poznam si nisem mogla predstavlat da bi to počela s kom drugim.Imela sva veliko težav in velikokrat me je razočaral ampak jst sem mu ostajala zvesta in predana.Potem pa sm spoznala enga tipa,ki ma sicer tud že nekej časa žensko,ampak on me je povsem očaral,jst pa njega.Od tistga trenutka ko sva se prvič vidla,je med nama obstajalo eno samo veliko poželenje,nenormalna privlačnost.Sprva sva se temu upirala pol sva se pa en drugmu predala in povem ti,da sede res sede da po dolgem času seksaš z nekom drugim.Seks s človekom ki ga ljubiš in si nanj navezan je super,ampak super je tudi seks z nekom s katerim te veže samo fizična privlačnost,pohota,…To je sprememba ki je pozitivno vplivala tudi na odnos z mojim dolgoletnim fantom.Ne vem,jst si želim oba.

meni je seks ekstaza.

Seks je potreba in užitek.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Joj Ajša, js te mam tooooook rad!!! (priprave za LoveBoat) ;-))))))

:))))

Jo, Niko, jaz te mam tudi fuuuul raaaadaaa! :)))

Ps: jaz nikoli ne zahtevam ljubezni, jaz sem lahka. ;)))))

Love is in the air….. :-))))))))))))

….Samo, če ne bova pridna naju bo spet bolj kregal. Ne smeva si preveč ljubezni izrekat tu na forumu…. Smrk! :(((((

Ajši :*

Eh, sej Mihec je vrei. On je taka dobra dušica. Eno jebachico rabi, da sprosti svojo energijo, pa bo. Mogoče bi ga povabli na love boat? 🙂

Niko :* da mi tu amore, da mi tu amore (mogoče tega ne razume) :)))

Ja itak da ga moramo povabit zraven, več nas bo, bolj bo zabavno 🙂 Mihec, ti kar pridi, samo sram in predsodke pusti doma, pa te bomo veseli :))) Love Boat te zasvoji.

Ajši: ti do mio cuore, ti do mio amore,… ti do tutto mio corpo…. :* 😉

Meni sex pomeni 90% v skupni zvezi, se pravi ZELO POMEMBNO! da se imata partnerja rada da poznata njune potrebe in kako jih zadovoljit.

Z bivsim sva bla skupaj leto in pol pa ni blo nikol vredu in sva čedalje man potem pa se je men strgalo in sem lepo popokala, no v bistvu sem njega popokala :o)))

Niko napisal:

> ti do tutto mio corpo….

To je vse, kaj sem razumela! ;)))

ha ha ha,ste pa res pojave 🙂 ajsi,sej mam jebacico 🙂 sam sem nov kle,pa tko mal sprasujem,da se kaj dogaja 🙂

mavricni,vedno das isti odgovor,pa se vedno ne zatopis,no!!! samo poglej,kako se ljudje trudijo okoli tebe,ti pa se nisi pokazal nobenega napredka!!! ajde,mi smo s tabo 🙂

packa! 😉

*Ajša zardi*

Te pa lahko še njo na LoveBoat pripelješ, mi ne bomo meli nič proti. ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close