Najdi forum

kaj vam pomeni sex?

zanima me,ali vam sex predstavlja samo fizicno zadovoljitev potrebe,ali kaj drugega?

mihec ti mors bit pa res mal nedorasel…
kolk si pa sploh star?

kaj pa imajo leta sedaj veze kle?

samo zanima me,kaj vam predstavlja? ali ti je samo za zadovoljitev,ali to pocnes z ljubeznijo do nekoga? zakaj pa ne odgovoris? cesa se bojis,cesa te je strah? zame npr.sex predstavlja nekaj normalnega,kar se lahko zgodi med dvema,ki se imata rada…tezko bi bilo zame,da bi sel spat kr z eno,ze na prvem zmenku…moram naprej spoznat to osebo,potem pa lahko naprej! kaj pa za tebe?

jaz se pa strinjam z mihcem!!! sej je cisto lepo vprasal,kaj si ga pa sedaj napadla?!!! to je zanimiva tema,ali imas slabe izkusnje,ali kaj?

Meni je dober sex s tistim, ki ga imam tudi rada… mogoče je mal starinsko to izpadlo, ker danes se vse mogoče dogaja… saj pri meni je bila velka razlika.

hej,to pa res ni starinsko!!! vsaj ena,ki imisli enako kot jaz 🙂 sex se mora zgoditi z ljubeznijo vred,ne pa da se kar nastavi,pa gremo! ampak danes je res vse mogoce…

še en opravek več – zvečer…

to ti pomeni sex? se en opravek? a je zate cist rutinsko,ali kaj?

kaj pa sprašuješ, če nisi potem zadovoljen z odgovorom?

neki takga kot it na sladoled,če je-je kul,če ni-se tut da preživet

Seks kot avantura je neke vrst hobi oz. pač potešitev potrebe, čista zabava…oz. men neki čist mim oz. brezveznega. Se mi nikol ni dal kej dost s tem ukvarjat 🙂

Seks z ljubljeno osebo je pa čist neki drugega, že samo združenje se ne more primerjat s flirtom…v osnovi je še vedno zadovoljitev potreb, je pa tut neka poglobitev odnosa med dvema ki se ljubita (menim da je za dober seks potrebno veliko zaupanja – da te ni sram pred fantom, da si sproščen-a, da ga poznaš, njegove erogene cone..)…pač detajlno spoznavanje partnerja.

Ej mihec…

FYI: težiš.

lp,

Nimam pojma, ker nikoli nisem počel teh stvari.
In kakor kaže tudi nikoli ne bom.

Mislim pa si, da je seks nekakšen višji dokaz ljubezni.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

a moraš zmeraj poudarjati to tvojo vdanost v usodo? Saj vsi vemo, da ne boš nikoli sexal no. Pa ne bit tako zamorjen, sej, mogoče pa le bo, kdaj, jaz tudi še čakam…

Nisem zamorjen, sem pač odmislil to možnost v mojem življenju.
Pač živim s tem, da je to privilegij, ki ga pa jaz ne bom deležen.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Mavricni-namesto,da tako mislis,pojdi raje med ljudi in jih cim vec spoznaj.. .. Saj punce ne grizejo. Najhuje kar se ti lahko zgodi je kosarica. A to ni nic hudega. So what. Zensk je ogromno… Ce si prijeten v druzbi in urejen po izgledu se vedno kaksna najde. Predvsem pa malo zdrave samozavesti tudi ne skodi-in seveda prijaznosti in vse to.. (v stikih z ljudmi)

Ne pravim,da ti rabis te stvari zgoraj,saj te ne poznam in ne vem kaksen si, to so samo splosno znana dejstva glede kontaktov..

Drugace pa zame: Sex=MAKING LOVE. Torej ne brez obojestranske ljubezni in na sploh dobrega razmerja… 🙂

in pol si ga drkaš na ta forum
n1

🙂

Če si z nekom, do katerega čutiš nekaj več, vsekakor več kot samo telesna zadovoljitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close