Kaj vam pomeni seks?
Čisto preprosti – užiteeeeeeeeeek!!!!!!!!:)
LP
Samo res, zaj sem skužla, kak misliš to- ja, če si brez fanta, je pol res boljše, da si tud brez seksa, ker če vsake tolko kje kaj dobiš al pa si kje kaj vzameš, si pol samo zmeden in vse skup, ja. :))) Maš prav.
Samo bit brez seksa, ne… :(((
Ma to je pa tko, če slo. zastaviš vprašanje in dobiš odgovore u tem stilu, ker tako vsi delajo, morm še jst da ne bom drugačen..
Sem, sem…:))))
Sem rufnala frendico v Šentilj in greva skupaj…:))
Da se odklopiva in nadoknadiva, ker se nisva videli že cel mesec…:)))
Lp
:)))
No, super! Jaz tudi komaj čakam, čeprav je bil zadnje dni celo plan, da bi šli v Lj, ampak gremo zdaj vseeno v Yucatana.
Glavno, da bo fajn, kakorkoli že, ne! Uživaj!
Užitek,tud zabava pa bližina z neko os.Kaj pa tebi pomeni sex oz.zakaj ti sexaš? Lp
Zadovoljitev potreb……..sprostitev………..užitek……..občutek, da za to, ker nekaj daš tudi dobiš……..hmmm, sam lušte mi delate:)))
miška
odvsisno, seks iz potrebe ali pa seks..hm…kot neke vrste hrepenenje, ko se počutim čisto nemočno, v tistem trenutku sem sposobna vsega, ko v bistvu hrepenim in se izmikam, hrepenim , da se že kar tresem in pol ko se predam..ah to je pol seks, užitek…i tako pet šest puta…to je pol sprostitev in pol se zbudim in ugotovim, da sem imela čudovite sanje….
zato mi večkrat fantje pravijo: “rad bi te bolje spoznal!”:))
Zato ker je treba tut vađajnico nahranit, ne pa sam želodček :)) In za razliko od želodčka je velikaaa ljubiteljica klobasic vseh vrst in oblik =)
Blondy: zdej si me spomnla na eno fotk… ko gola zenska sedi na deski, na kateri so okol nje klobase… in v njej.. ona pa si to klobaso v njej reze… hjaaa…
sexamo zato, da poglobimo odnos s partnerjem (do te osebe morem kej cutt,ceprou ok, tisti sex iz nagona.. da sam vse vn spustish:))) ehh.. ker mamo tako potrebo (ceprou se loh tut sami zadovoljimo, ampak dobr vemo, da to ni to ane:), ker je enostavno ob sexu veliiiiko užitkov.. sploh pa orgazem, ce je orgazmicno dober :))
Sex mi pa pomen nekej hmmm.. zeloooo zelooo lepega :))
Predvsem užitek in potreba. zelo preprost odgovor, zakaj bi komplicirali.
Meni sex pomeni nekaj full lepega. Pomeni mi užitek. Najboljši sex je sex s človekom ki ga imaš rad.
Forum je zaprt za komentiranje.