Najdi forum

Zdravo!
Zelo bi potrebovala vaš odgovor!
Stvar je taka:
štiri leta nazaj sem se razšla s fantom, s katerim sva bila skupaj celih 9 let.
Zelo veliko sva doživela skupaj, tudi hudega in na koncu me je strašno razočaral. Sedaj imam 27 let.
Eno leto po tistem sem se pobirala in skorajda menila, da ne bom mogla nikogar več dobiti. Malo sem odprla oči in sem videla, da je v bistvu polno fantov okoli mene, ki jih prej toliko let nisem niti videla. Kar nekaj časa sem bila kljub veliko prijateljicam kar osamljena, sedaj pa se je začelo dogajati:
očitno sem se zelo odprla in postala komunikativna-ker mi tako ustreza in kamorkoli pridem v kako družbo, že naletim na koga, ki se zanima zame.
Veliko se jih je začelo zanimati tudi šele po nekaj srečanjih z mano. Z vsemi sem samo prijateljica. Nekatere sem že mogla nehote prizadeti s tem, da sem jim povedala, da bi ostala samo pri prijateljstvu…
Take stvari pa prizadenejo tudi mene, saj ne vem, ali delam prav, ko se za nekoga odločim, da ne bo pravi.
Sem v obdobju, ko mi res ustreza samsko življenje.
Sedaj imam zagotovo 5 fantov tako ali drugače na vezi in vsi se neverjetno zanimajo zame. Vsi so prijazni, vsak ima “nekaj”
Kako naj se odločim samo za enega, da ne bom na koncu ostala sama??
Saj pravijo, kdor izbira, izbirek dobi…
Hvaležna vam bom za vaša mnenja.

Anja,

če je to problem, potem pa ne vem. Glede na to kaj si prestala in kakšna je bila preteklost, je zelo pohvalno, da si se pobrala in nabrala novih moči. Če si do tukaj prišla, se ne obremenjuj kako bo naprej in kateri bo pravi, tisti ki bo boš že vedela, pa če se boš še enrkat zmotila, vedi, da lahko še enkrat izbiraš in popraviš.

težko je povedati, kaj naredi, lahko ti dam samo tolažbo, da ni tako, kot si misliš in karkoli boš delala si vzemi tole misel za popotnico:

ČLOVEK DELA NAPAKE – TAKŠNO JE ŽIVLJENJE. VENDAR NIKOLI NISI RAVNALA NAROBE, ČE SI LJUBILA.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ne vem zakaj bi morala zdaj pod nujno nekoga izbrati, ko pa ti trenutno najbolj paše biti sama. Če se tako počutiš, potem nimaš kaj izbirati, potem pač bodi s temi fanti samo prijateljica. Ko pa boš začutila da si želiš zveze, potem šele izbiraj:) čaw

Moja izkušnja: Po dolgoletnem razmerju sem ostala sama in žalovala kar nekaj let. Sama s sabo, brez partnerjev, brez vez. In potem dobim nekega tipčka, ki me je pravzaprav blazno privlačil in zaželela sem si seksa. Bilo je super, vendar sem se na koncu tako zjokala, da je tip mislil, da je z njim nekaj grozno narobe. Tista sprostitev (ja, orgazem!) mi je sprostila zavoro, da sem točila solze brez konca. V času prebolevanja nisem mogla jokat. in to tako boli. Tistih nekaj let nisem potočila ene solze. Naj se vrnem. Meni do tipa ni bilo in nisem mu skušala dopovedati, da ne jočem zaradi njega in da je bi seks fantastičen, ampak sem ga pustila. In spet nisem hotela nikogar in bila večkrat “poučena”, da bom dobila izbirek, ker toliko izbiram. Saj nisem izbirala, ampak sem čakala pravi trenutek in pravo osebo.Tako sem pred dvema letoma spoznala sedanjega fanta. In povem ti, da se je splačalo čakat. Dobila sem najboljše, kar sem si kdaj želela. Človeka z dušo in srcem.

"Za dežjem vedno posije sonce."

Nikar ne izberi kar nekaj! Čakaj, da te zadane tisto pravo.

Nagonsko veš kaj je prav ampak te poizkušajo stereotipi okolice potisniti v napačne odločitve. Nikar! Samaveš – fantje okoli tebe so fajn ampak nobeden ni tisti pravi, ob nobenem ti srce ne razbija divje, ob nobenem nimaš mehkih kolen… To niso samo fraze – to v resnici funkcionira. Z marsikaterim fejst fantom bi se lahko zvezala, poročila, imela otroke, ampak slej ko prej bi prišle krize. Pa ne zato, ker te on ne bi imel rad. Ampak zato, ker ga ti ne bi imela dovolj rada in bi se v tebi nabiral “višek čustev” s katerimi ne bi imela kam. In potem bi se počutila kot da te hoče nekaj zadušiti… Nikar! Počakaj, uživaj samsko življenje…

Če pa gre za res hude, hude “telesne” stiske, potem pa pač izbere en bombonček iz izložbe – samo bodi poštena – povej takoj zakaj se gre: tale večer bom tvoja (če hočeš), potem pa grem dalje svojo pot…

Mogoče je malce zmedeno spisano tole ampak nadaljuj tako kot si začela. Čakaj in ne poslušaj tistih, ki bi kar nekaj na silo. Se ne izplača (preberi malce tale forum). In vedi, da nisi edina, ki čakaš…

Zaljubljena, dolga veza, prevarana…. Rabila sem 6let da sem ga prebolela, vendar nisem bila sama imela sem veze, daljše, s katerimi sem nekako prebrodila teh 6 let. Bila sem zaljubljena, v bistvu so bile veze vredu, le moje srce oz duša je bila non stop pri bivšem. In kot strela z jasnega se je prikazal, ob njem sploh nisem imela časa premlevati in tuhtati, napisala sem zadnji list in vrgla knjigo na podstrešje.

Če ti ni za vezo,čakaš in ko bo prišel “pravi” ; ne boš mogla jest, komaj boš čakala da te pokliče, imela ga boš non stop pred očmi, stroški za telefon bodo občutno večji, ne boš imela časa študirati ali je pravi…. pa ja nisi že vse pozabila.

Tvoja največja ljubezen, pa lahko pride prav preko prijateljstva.
Trdim, da moški in ženska, ki se na novo spoznata in postaneta ful dobra prijatelja pri tem nikoli ne ostaneta, ker se taka prijateljstva sklenejo;
1. zato, ker sta si en drugemu ful simpatična in so zadržki za vezo iz kakršnega koli vzroka(slej ko prej nista več samo prijatelja ampak še kaj več);
2.se eden zaljubi ,drugemu godi razumevanje in naklonjenost prvega ali obratno.(taka prijateljstva se slej kot prej končajo z razočaranjem, tistega ki je zaljubljen)

Prepusti se toku življenja!

Še ena ANJA

Sem v dost podobni situaciji in imam samo en nasvet… če se ne moreš odločit za nobenega od petih, potem noben ni pravi…

Jaz imam recimo štiri okoli sebe in ta krog se počasi manjša, ker jim takoj povem, da še nisem popolnoma v redu zaradi prejšnje veze in potem nekateri kar obupajo:)) Jaz bi jih morda imela bolj za družbo, za kdajpakdaj na pijačo, morda za kakšen žur. Več ne! Vsaj trenutno. In tudi mislim, da noben od teh ni THE ONE. Ali sem pa postala tako prekleto izbirčna… pravijo, da se splača na najboljšega čakat. In se popolnoma strinjam s tem. Čeprav se mi včasih kar malo zakolca po nekom… verjetno po tistem, ki še prihaja.:)

Prav zanimivo kako smo si podobni…

New Report

Close