Najdi forum

Zanima me odgovor na to situacijo.
Nekaj časa sem hodila z fantom v neki klapi. Ker z njegove stani pač ni šlo, sva končala. Kasneje sem z njegovo klapo zopet navezala stike, so pač fajn za drušno in pogovor. Nakar se zgodi to, da mi skoraj vsak od njih na svoj način »zateži«. Sprašujem ali so res toliko dobri prijatelji, da eden drugemu hodijo v zelje ali jim gre samo za eno zmago več, pri puncah, ali kaj? Sama namreč ne poznam takih igric, očitno sem preveč naivna, pa se vedno sem zaljubljena v bivšega. Klapo bi z veseljem še imela za drušno.
Zanima me tudi zakaj fantje obvezn morajo »nekaj« imet od dekleta, da se lahko z njo družijo, ne sam prijateljstva? Primož svetuj, po fantovsko, dekliško..

Mila,

po fantovsko, če malo pomislim za nazaj, se bo našla kakšna nerazumljiva razlaga, zakaj.
prvo kot prvo si frej, torej imamo upanje in to vsi v klapi, še posebno še si komunikativna, zabavna in dobro izgledaš. Vsak pri sebi reče, zakaj pa ne, in ko to naredi zelo odkrito in se s teboj pogovarja tudi o tistih zadevah, a bi, pa kdaj pa kje…..iin tako naprej, se kar naenkrat začne besedni dvoboj, kdo ti bo lepše laskal, ti lepše flirtal in boš ti vse skupaj lepo sprejele.

pomoje bolj kot da morajo nekaj imet, je važen občutek, da smo “frajerji”, da znamo ogovarjati žensko, da imamo občutek, da nas ženska obrajta. Navsezadnje pa se veliki večini to dobro zdi in “vam” godi, mislim prija vam, kakšno takšno lepo domače, prisrčno osvajanje. Kateri pa ne? Samo mora pa biti res prisrčno, in če vam prija, potem si fant potrdi in dobi občutek, da obvlada in da ga ženske “vidijo” – samopotrditev.

Problem je samo v tem, ker se tebi zdi, da ti težijo in tega ne znajo občutiti, ker so že prepričani, kako to tebi paše.
mogoče pa je v podzavesti en stavek, tudi med prijatelji:

V vojni in ljubezni je vse dovoljeno!

No ne vem, mogoče, kajti prijatelji v klapi so mogoče samo klapa in en toliko prijatelji in vsak izrabi priložnost, če jo le lahko. Poznam eno tako klapo, ki so vsi držali za enega, ko so šli domov, pa so kapljali vsak posamezno nazaj, saj kaj več en bi, bi pa samo eno stvar in jasno za to nobenemu povedali.

Če pa moram odgovoriti zakaj tako, pa bi rekel, ja že niso pravi prijatelji, če rug drugemu prevzemajo punce. nazdanje pa mislijo, ah saj bi un naredil isto.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close