Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Kaj ste si vedno zeleli, pa si niste upali?

Kaj ste si vedno zeleli, pa si niste upali?

Kaj ste si vedno zeleli narediti, pa si niste upali? Je kaksna taka stvar, ob kateri vam vztrepeta srce, pa nimate dovolj poguma, da bi to dejansko naredili?
Jaz sem si vedno zelela odpeti eno pesem pred javnostjo… Prijatelji mi pravijo, da imam zelo dober glas, pa sama tega ne verjamem, ce ne bi to ze uresnicila, ker se mi je ponudilo ze kar nekaj priloznosti za to. To bi pa rada storila predvsem zaradi tega, ker tako zelo uzivam v petju. Ampak le, ce bi imela zares dober glas, tako, da se to vserjetno ne bo nikoli zgodilo.
Kaj pa vi? Imate tudi kasne skrite ali pa ne tako zelo skrite zelje?

ah, všeč mi je en tip v službi, srečujem ga skoraj vsak dan pa nimam korajže mu kaj rečt……….ah, ah, ah……..pa tako mi je všeč……..

Skočiti s padalom, pa ne vem, če bom kdaj našla pogum.

Polulat se skozi ključavnico soseda,nato pa pozvonit in vprašat če lahko zmerim zaradi novega rekorda
“Štumpantl”

…psss…povedati šefu, da je slabši kot “kanta za smeti”?? psss…
LP
Angel

Bungee jumping oz. skok z vrvico. Pa tudi ne vem, če mi bo kdaj uspelo, saj še iz 5-ke (skakalnice) ne upam.

LP; Barby

Nives, dej no dej, pa daj meni telefonsko, ga bom jaz poklical in mu povedal, da ti je všeč. No!

Jojjjjjjj meni, ne vem, kaj, počutim se k ena srednješolka, (pa sem že v resnih letih), mogoče je boljše da ostane tako kot je, samo simpatija na daljavo??
Preveč bi me prizadelo če bi me zavrnil…tega se največ bojim

Nives – vsaj za Valentinovo mu kako kartico pošlji, če se ne boš prej opogumila…

Ne.

Tommy

Ni slaba ideja, mogoče pa bom res…

Skočiti s padalom in plavati z orko.

Nives,kaj bi cakala tako dolgo…
Priblizaj si cilj,ne pa da ga odrivas….
Pogumno,glavo gor in v akcijo.Saj ves kaksno! Malce nagajivo..lepi pogledi….njegova blizina,se lepse besede…nevsiljivo ampak simpaticno.Ni hudir,da descu ne bo kapnilo…Veliko srece!

urjenje s specialci.

Če boš kdaj iskala pogum, se priporočam, ker sem tudi sam podvržen tej želji.

Moja največja pa je, najti pogum, pa it žicat okoli sponzorje, pa zbrat dovolj keša, da nastopin na vsaj enemu rallyju za državno prvenstvo. Prej, ne umrem.

Nekaj popolnoma na novo začet – naprimer zamenjat krog ljudi s katerimi se običajno družim s popolnoma novimi osebami ( ampak že malo delam na tem! ), zamenjat službo ( čisto nekaj novega ), zamenjat kraj bivanja….

Sašo, lahko ti zaupam, kako sem naredil jaz:
1. Dolgo let sem si želel skočiti spadalom. V letu 1997 sem se odločil,
poklical v Kamnik in pri zdravnici opravil zdravniški izpit, ob koncu
vikenda pa opravil tečaj in tri nepozabne skoke v Bovcu (november).
2. Rally me zanima in za dirkanje sem prestar. Se pa udeležujem kot
ljubitelj. To je opazil novinar Sava Seat Racing Team in povabili so me
na testiranje Seat Cordobe 2.0 GTI, ko je prišla nova v Izolo.

Svetujem ti, da zbereš pogum in na netu poiščeš nekaj naslovov ter
enostavno greš v akcijo. Morda boš lahko sovoznik, morda kot predvoznik,
morda testni voznik. Važno, da si zraven. Osebno sem povabljen na
trening vožnjo z Andrejem Jerebom in ko bo to za mano, se kaj oglasim.
Vse lahko dosežeš, če si to resnično želiš in na tem tudi DELAŠ !
Lep pozdrav, Andi

Uživaj, pa res se kaj oglasi, ko bo mimo, da kaj pokomentiraš.
E-mail imaš, ali pa me poišči v kakšnem postu. Lep pozdrav.

New Report

Close