Kaj ste počeli med prazniki?
Mi smo vsega po malem:
– pekli piškote in kekse
– popravili stanovanje
– na veliko lenarili in se cartali in razvajali
– se sankali in kepali na Pohorju
– se veselili daril Božička in dedka Mraza
– staknili trebušni gripo z driskanjem in bruhanjem
– si ponovno opomogli ter si nabrali novih moči za podvige v tem letu.
Pa vi?
Uhhhhh, bil je že veseli november, ki se je potegnil še v veseli december….. za piko na “i” pa še tile prazniki, ki so bili polni:
– žuriranja v krogu domačih in prijateljev,
– dobre papice in pupice,
– prijetnih presenečenj in darilc,
– na božični večer nas je obiskal čisto pravi Božiček,
– šla sem k polnočnici,
– bila sem na izletu v Primorju,
– bila ob večerih v stari Ljubljani,
– uživala sem z mojim Dadijem in Simbijem 100/h,
– poskakovala na različnih body-shape, jam, step – ih….. in še bi lahko naštevala.
Aja, da ne bom pozabila – padla je tudi ena pomembna odločitev/želja, ki pa naj bo skrivnost.
Dnevi so leteli, pokoristila sem nekaj dni lanskega dopusta in danes sem šla polna energije in s še polnim “vampkom” v službico.
BILO JE SUPER!
Upam, da bom še veliko let takole uživala. 🙂 In se nič starala. 🙂
No, da vidimo še ostale žurerje!
En lep postpraznični pozdrav iz Kungote!!! No, jaz pa sem ga malo smukal po Pohorju, pridno pil bio refošk, tarokiral do onemoglosti, na staro leto fasal orng prehlad, ki sem ga ze skor pocajto, nič pisal diplome (plan za 007), in valda se basal z dobrotami iz praznične mize!! Zdaj pa čakam, da navrže še kaj snega, ker je na Pohorju že prava čmiga, kot zgleda bomo kmalu morali na smučanje v Himalajo!!! Lepo se mejta dekleti, Petra, ti pa če imaš kaj cajta za kofe, se javi kaj drug teden!!! Lep pozdrav, marko
Ej, Tanči, nehi, spet ste zboleli? Vi si pa te bacile dobesedno podajate, nede? :(( Sicer pa tudi potička in ostale dobroto, ki si jih spedenala, nekaj štejejo!!!!!! 🙂 Njam!
Marko, naš veseli geograf, tebe je pa ful lušno brati. Si kar predstavljam vaše čage in tvoj prešerni smeh…. Hudoo. Sicer pa sem se zdajle nekaj spomnila… Dajte se, no, Štajerci, malo pozanimati, kjer bi lahko imeli eno zimsko soboto (do nedeljo) zimsko rajanje. Seveda s kakšno štajersko vinsko sorto. Mogoče kuhano. 🙂 Pa še to, Marko, a kaj ta rumene bončke tolčeš? Koliko doziraš?
Hkonoč.
Tanja… nekaj je v zraku, tudi mi smo bili med prazniki nekaj bolani.
(naj bo že enkrat ornk zima, da vsi bacili, virusi malce zmrznejo…)
Kristina… dobra ideja, kakšno sankanje, kepanje…
Marko… telepatija deluje, sem ravno danes mislila, kako bi te drugi teden kaj rufnila za kofi….:))
lp, petra
Pozdrav!! Dobra ideja tole z zimskim rajanjem v Mb, bomo drug teden kaj glave skup staknili štajerski limfomčkarji, pa obvestimo kaj dogaja. Bog daj, da bo še kaj snega, bi lahk tud kakšno sankanje dol vdarli!! Ja, žutkote WM že pridno papam, dnevno jih gutnem po dvanajst, zraven pa še cel kup nekih drugih arcnij in vitkotov!!! Nič, zdaj pa kosilce, pol pa na luft v Šmartno!!! Lp, marko
Marko, kaj pa, če bi šli na Pohorje, kjer se da, če prav vem, sankati tudi, če ni snega. :)))))) Potrebno bi bilo le rezervirati kakšen penzion ali kar koli že za večerjo….. ali pozno kosilo.
Huh, tudi turneja po Mariboru (centru) bi bila fajn…. samo….., ah, pejmo se rajši sankat. 🙂
Štajerci vse skupaj naštudirajte, ker dobro poznate teren in potem naštudiramo kakšno foro. 🙂