Kaj ste mami podarili, ko je šla v penzijo?
Saj ni nujno, očitno tudi ne običajno. Zakaj je pa narobe po vašem mnenju pa tudi ne vem. Zakaj je pa ne bi malo pocrkljali in zakaj je to domena izključno sodelavcev? Se pa tako veseli, da je zanjo res kot osebni praznik. In tudi sicer ne vem, kaj je narobe, če nekomu polepšaš dan ali pa trenutek, pa tudi če kar tako.
Ne vem, očitno to samo še jaz počnem.
Vseeno bom počakala na kakšen pozitiven odgovor.
No, mojim staršem tudi nismo nič podarili. Starši si naredili zabavo za prijatelje iz službe in tudi mi smo bili povabljeni.
Ko pa so šli čez par let moževi starši v penzijo, se je pa njegova sestra spomnila, da pa mormo nekaj podarit in ker brat (torej moj mož) ni želel kregarije, je šel s sestro v skupno darilo.
Ko je rekla ceno polovice darila, naju je skoraj kap: 350 eur:(((
Darilo so bile počitnice.
Zame preveč vredno darilo (700 eur) za nekoga, ki je odšel v penzijo.
Ko sem šla jaz v penzijo sem bila jaz tista, ki sem družino povabila na eno dobro kosilo. Drugače pa so me spominsko obdarili sodelavci s katerimi sem se res dobro razumela in jih po 5 letih še vedno pogrešam. Pa oni mene tudi zato me vabijo na njihova novoletna srečanja. Ja res sem srečna, da sem bila tako zadovoljna v službi, mi je pa lepo tudi zdaj čeprav je penzija zares mizerna. Pa vseeno gre.