Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Kaj ste letos kupili mami za rojstni dan?

Kaj ste letos kupili mami za rojstni dan?

CROCS-ske, ker si jih je želela.

*katka* hvala enako ampak njena kozmetika je za moj žep zelo neprijazna. Mogoče letos na okroglo 😉

63.rd je imela poleti: 2 fajni majčki S.Oliver, ki pašeta tudi zrelim damam in krokse (je skoraj dol padla:)

Enako:-)

Ji sploh ne upam povedati za L’Occitane, ker potem bom pa res bankrotirala:-)

Letos bo okrogla, zato še premišljujem. verjetno neke nore počitnice zanjo in za očeta.

Moja sestra in jaz bove mami kupili prfum in bon pri kozmetičarki 🙂

Lepo darilo,solna lucka,ampak obvezno jo postavite na kaksen keramicen podstavek,ker ob veliki vlagi pusca slano vodo,meni razjedla povrsino omarice.

Darilni bon za Zaro.

To je res odvisno od vsake mamike…moja mamika je res faca, vedno pripravljena za vse vrste štose (to imamo v družini prav vsi) 🙂 Sva ji z bratom letos kupila en predpasnik sexy rimljanka (ima malo trebuščka, pa je bil tak štos, ko si je nadela ta predpasnik) http://www.smesnadarila.si/catalogsearch/result/?q=rimljanka :DDDDD, pa rada z očijem hodita v hribe, zato sva ji kupila še hladilna torba 3 v 1 (hladilna, stol in nahrbtnik). Po reakciji mamike se vidi, da sva jo z darilom razveselila 😉 Vem, da bi se razveselila tudi, če bi kaj za v kuhinjo dobila…vsaka svojo najbolje pozna…lep deževen dan 🙂

rožo in doma spečeno pecivo

hahahahaha legenda respect

New Report

Close