Včeraj:
jogurt, musli
cottage cheese, krispi
sadni napitek, mandarine
solata iz zelene solate, leče, golice, oliv, malo koruze, korenčka, paradižnika, kislih kumaric – pač vse kar se najde v hladilniku
skuta, jabolko – mix
Danes:
jogurt, musli
2 jabolki, 2 keksa od medex-a
cottage cheese, krispi
piščanec, mešana zelenjava
skuta, jabolko – mix
Recept za grustljav kruh sem pred kratkim izbrskala na netu in ga še nameravam preizkusit. Pred tem sem ga (hrustljav kruh) samo nekajkrat kupila v Mulerju.
Za pirine medenjake pa sem napisala, da sem jih kupila na ekološki tržnici. Naredijo pa se kot vsaki medenjaki, le da so iz pire. Tudi njih se morda še kdaj lotim.
To je bilo včeraj.
Z: napitek (amino pro 90), kava z mlekom
M: smuti (fructalov)
K: riž z zelenjavo, zelena solata, 1 dcl grenivkinega 100% soka
M: kava z mlekom, 1/2 hrenovke z gorčico in malo ajvera (nisem imela doma nobene zelenjave, ker bi mi zraven hrenovke bol pasala paprika ali pa paradižnik
V: napitek
Z: praženo slanino s 5 jajc
M: vrečka čokoladnih bonbonov
K: reš pečena rebrca v domači masti, restan krompir v domači masti, zelena solata z jajci in krompirjem, 3 čokoladna krofa polnjena z vanilijevo kremo
M: 5 palačink namazane s eurokremom
V: 1 veliko pakiranje smokija, 2 velika pakiranja čipsa, zraven zobala kikiriki
Ufff, pa še več pojedo.
Odvisno je potem koliko od tega ‘pokuriš’ in koliko shraniš v zalogo. Zveni res posmehljivo, ampak roko na srce: ob takih menijih kot jih nekatere pišete tukaj ne bi smele imeti težav s težo, če bi temu dodale še aktivno življenje. Res pa je, da ne vemo kako velike porcije so to.