Tale pririn kruh s semeni kupujem v Leclercu na Rudniku, navaden pirin kruh brez semen in brez kvasa pa v pekarni na Dvoru. Sicer pa verjetno kot vsak drug kruh: pirina moka, kvas, mleko, sol, malce olja, pa semena še dodaš in to je to. Pravo razmerje kvas moka, pa misli, da je 1kg moke in 1 kvas, če se ne motim.[/quote]
HVALA, sem mislila, da imaš kakšen poseben recept.
Potem je tvoj jedilnik potrebno obvezno na novo sestavit, ker ni OK.
Od naštete hrane mi je všeč samo solata pa še ta ne vem, če je prelita z olivnim oljem, juha če je zelenjavna potem OK, vse ostalo pa ni.
Rad bi samo pomagal.
Nekega fixnega jedilnika ne potrebuješ, ker vrjetno ne boš šla čez X mesecev na tekmovanje, priporočam ti nekaj v tem slislu, kot ima @tud hujšam
Lahko me tud vprašaš.
Sladkarije so tako ali tako ena navadna svinjarija za prehrano, skoraj pozabi za vsekomaj te sladkarije, ni pa vrag da si nebi 1-2x mesečno le privoščil kako sladkarijo.
Drugač pa poskusi pa boš vidla, da ne bo dobrih rezulatov, bolj k se lotiš zdrave prehrane bolj enostavno je izgubit kilograme.
Jaz živim še doma pred dobrim letom sem vse obroke dobival od mame, ki jih ej pripravila, sedaj si vse sam kupim, skuham, spečem, pripravim….še vedno doma.