No, pa še jaz:
Z: 2 žlici ovsenih kosmičev kuhanih na mleku
M: polovica banane
M2: druga polovica banane
K: korenčkov pire in malo lososa
M: tamali ego jogurt
v: porova juha, kocka sira
2 litra vode, pol litra čaja
75 min hitre nordijske hoje.
Mimogrede – a je katera iz Ljubljane, pa bi se ji dalo zvečer med 20. in 22. uro malo hodit? (za laufanje sem še pretežka). Jaz se ponavadi zapeljem do Koseškega bajera, pa potem šibam po PST-ju, ali po Mostecu in pod Rožnikom, pa me včasih kar malce stisne, ker sem sama in je tema….:)
Lep pozdrav!
Danes;
Z; polnozrnat kruh in “živi” sir
K; cvetača in eno kuhan jajce
M; ananas
M;smoothie
V; verjetno kakšen zelenjavni sok
Danes sem spet hodilA nh, cc 6 km , 1 uro .In sem prav rabila , da grem.Hodila sem zeloo hitro in pa živaho , se zelo odrivala z palicami.In kar še bi, kot bi imela kup energije, ki jo moram nekje spucat ven. Res super.Še malo, pa me je imelo, da bi vrgla palce v grm in začela tečiii in teči , pismo še nikol tako, kot naspidirana. juhuhu
z: polnozrnat toast, piščančja prsa, sir
m: ni bilo, sem predolgo spala in predolgo jedla zajtrk:P
k: rižota s teletino in zelenjavo, solata (polovica desertnega krožnika)
v: polovico polnozrnatega toasta, piščančja prsa, sir, pečena vložena paprika
m: bela kava
Končno sem pojedla piščančja prsa v ovitku, jih namreč nihče drug ne je in bi se tistih par rezin v hladilniku pokvarilo še nekaj dni:)
1h hitre hoje za mojim malim petletnim kolesarjem:)
z: polnozrnat toast, piščančja prsa, sir
m: ni bilo, sem predolgo spala in predolgo jedla zajtrk:P
k: rižota s teletino in zelenjavo, solata (polovica desertnega krožnika)
v: polovico polnozrnatega toasta, piščančja prsa, sir, pečena vložena paprika
m: bela kava
Končno sem pojedla piščančja prsa v ovitku, jih namreč nihče drug ne je in bi se tistih par rezin v hladilniku pokvarilo še nekaj dni:)
1h hitre hoje za mojim malim petletnim kolesarjem:)
Uf, danes pa nisem bila pridna.
z: nič
m: nič
k: pečeno jajce, kos polnozrnatega toasta
m: nič
v: pol koščka potice
Danes smo delali kot norci in ni bilo časa za hrano:( Še posebej ni bilo časa za enourno malico:(
Rekreacija…hm…. po hrbtu mi je teklo, ko smo delali:) Ko sem doma padla na kavč nisem več pomislila o kakšni hoji.
Evo mene. Priznam da sem čez vikend pojedla 2 kosa potice, kar nekaj koščkov jabolčne pite pa še kaj. Čist me je zagrabilo. 🙁 Sama ne praznujem praznikov, samo nastane kriza ko mi vsi začnejo nosit svoje pekovse dobrote in se nisem morala upret. Nisem še na tej stopnji očitno, vsaj čez vikend nisem bila. 🙁 PRESENETLJIVO pa sem imela v nedeljo prav tako 71,5 kg. Če že dol ni šlo, vsaj gor ni šlo. 🙂
Danes:
Z: 1x sosedovo pecivo, 1x črna štručka
M: jogurt 1,3% maščobe, navadni, 500ml
K: 2x toast trikotnik s tuna namazom + tablica milke z lešniki (zato da mi ne bi bilo slabo na avtobusu, čeprav je napaka)
M: kava z mlekom
V: zelenjavna juha bo 🙂
Telovadba:
NIČ, razen minute šprinta zjutraj ter hoje po Ljubljani… Sem si pa morala nekje gleženj naviti, tako da nadoknadim s kolesom v četrtek. 🙂
Je prepozno če zajtrkujem 2 urci po tem ko sem vstala?
z: polnozrnat toast, hren s smetano, svinjska ribica iz zaseke
m: ni bilo časa, sem predolgo zajtrkovala
k: bučke v omaki
m: sva bila cel dan zunaj s sinkom, tako da ni bilo časa
v: 1 banana in bela kava (ob pc)
Nisem ravno zgled zdrave prehrane, ampak je tako lep sonček, da se mi ne da vsako uro posedat s hrano v roki:))))