Najdi forum

kaj smo danes jedle

Mi zaupaš, katera šacuna v MB je to bila?

p.s. Ja, res užitek, ko probaš in ti je prav, ali pa celo iščeš manjšo številko 😉

To je štacuna Vögele v Qlandi-ji v MB. Imajo trenutno razprodaje, za 30 EUR dvoje hlače, sicer ene 20EUR. Če samo pomislim, da sem v Emporiumu v Lj dala na raprodaji za ene bele 50EUR, je to poceni. Sicer sem vedno dala šivat hlače k šivilji, čisto enostavne, brez žepov, samo na elastiko in so me vedno prišle skoraj 30EUR. Tako da se mi zdi tole ugodno. Predvsem pa filing, da lahko gledam po trgovinah in ne samo pri šivilji ali pri Neckermannu.

včeraj:
– jogurt LCA 4-žitni, Schneekoppe musli
– 2 cela pečena jajca na oko, 1 kos pirinega kruha s semeni
– mešanica oreščkov Alnatura
– tri koščke temne čokolade
– dušeno zelje, piščančje prsi, bučke
– pirine prestice, tri piškote iz ovsenih kosmičev
– solata: paprika, mozzarela, paradižnik
– grški jogurt Total 0% m.m.

To je štacuna Vögele v Qlandi-ji v MB. Imajo trenutno razprodaje, za 30 EUR dvoje hlače, sicer ene 20EUR. Če samo pomislim, da sem v Emporiumu v Lj dala na raprodaji za ene bele 50EUR, je to poceni. Sicer sem vedno dala šivat hlače k šivilji, čisto enostavne, brez žepov, samo na elastiko in so me vedno prišle skoraj 30EUR. Tako da se mi zdi tole ugodno. Predvsem pa filing, da lahko gledam po trgovinah in ne samo pri šivilji ali pri Neckermannu.[/quote]

Hvala za informacijo – bom pokukala tja.

Danes sem dobila paket od Neckermanna (lanska jesenska/zimska garderoba mi je VSA prevelika) – naročila sem hlače št. 44 (prej so mi bile 52 tesne). Poiskusim torej št. 44, ki je nisem imela na sebi vsaj 20 let, so mi bile na bokih prevelike!!! Preden sem šla na dopust sem nosila 48, pripravljene sem imela že ene hlače 46 (ki jih zdaj nosim cca 2 tedna in že visijo na meni…;). Jah, počasi bom lahko pozabila na Neckermanna 😉

včeraj:

– power bar proteinsko tablico
– paradižnik, paprika rumena, piščančje prsi, cvetača
– pirine prestice s sezamom, krekerji z rožmarinom
– kava Barcaffe Slim&Fit, posneto mleko 0,5% m.m., čajno dietetično pecivo Zobelix z ovsenimi kosmiči s sladili
– sirni namaz philadelphia light, tri rezine sira, pol kosa pirinega kruha s semeni
– proteinsko čokoladico

Mene pa zanima samo nekaj: ali si pirin kruh in žemlje pečete same ali jih kje kupite??? Zelo rada pregledam kaj katera je. Včasih dobim kakšno idejo. Hvala za zamisli!!!

Vau, Lenčka, ful zdravo ješ, opažam. Ti je to ok, ali se ti kdaj zahoče tudi kaj prepovedanega?

Kupujem pirin kruh s semeni v Leclercu ali pa v pekarni na Dvoru (ko se pelješ iz Ivančne G. proti Beli krajini čez Žužemberk), kjer imajo tudi razne pirine kruhe (tudi brez kvasa), pa pirino slano pecivo, domače piškote iz ovsenih kosmičev… Ker pa so zadeve relativno drage, razmišljam o nakupu avtomata za peko kruha, tako da bi doma pekla pirin kruh. Zaenkrat se še nisem odločila zanj.
Sicer pa pirine prestice, palčke in še nekaj drugih izdelkov iz pire dobiš v Drogerie Markt, tudi moko. Našla sem pa tudi že Mercatorju pirine palčke.

Se trudim, Mami33, ampak včasih sem bolj uspešna drugič pač manj. Tudi jaz imam pregrehe, bel kruh in pecivo na kakšnem rojstnem dnevu, košček ali dva temne čokolade, ampak potem grem naprej. Res pa je, če več dni grešiš, potem je težko spet na pravo pot, en dan vmes še gre. Bom pa očitno večni boj bila v glavi, da ne prešaltam na stara pota. Se še zalotim, da grem v trgovini k policam s čipsi, suhimi kruhki z okusi, kikirikiji… pa malce gledam, pa potem se nekako zberem in odločim, da pač ne bom, da je to preveč kalorij. Ena vrečka, ki bi jo pojedla kot keks, čez 400kcal, kar pomeni dva moja normalna obroka.

Saj ko si dalj časa na “zdravi hrani”, se ti mogoče manj lušta kot prej, ko si bil že odvisen od cukra in belga kruha, ker si ga vsakodnevno vnašal (saj veš, več si jedel junk fooda, bolj bi ga jedel). So pa še vedno kakšni slabi dnevi, ko ti ne gre v službi vse po planu, doma kaj zaškriplje, ko se počutiš malce žalostnega, takrat bi pač jedel po starem, sladke in slane pregrehe, ampak poskušaš prebroditi brez tega.

danes:
– šampinjone z jajcem
– sirni namaz philadelphia light, tri rezine sira, pol kosa pirinega kruha s semeni
– manjša nadevana paprika, pol kosa pirinega kruha s semeni
– pirine prestice s sezamom, dva koščka temne čokolade
– pol paradižnika, pol paprike, kos pirinega kruha, tri rezine sira, dve žlički sirnega namaza philadelphia light
– beljakovinski napitek hypro

Z: domač jabolčni zavitek (iz polnozrnate moke, brez dodanega sladkorja)
M: solatni krožnik (zelena solata, fižol, paradižnik) in graham žemlja
K: piščančji file, bučke, rdeča pesa
M: nektarina, malo grozdja, pol pesti oreščkov
V: piščančji file, bučke

danes:
– pirino slano pecivo
– goveja juha s pirinimi rezanci
– pol svinjskega kotleta, rdečo peso
– lučko Tom
– indijske oreščke, pirino slano pecivo
– bučko na žaru, rdečo peso
– skuto z žlico marmelade

Kava z mlekom
jabolko
50g puste skute
nizkokalorični kruhek z popečenimi bučkami, tofujem
hrski s polovičko sojinega polpetka, 2 šparglja
kavica in mufin iz pirinih kosmičev
za večerjo bom pa še en jogrut in polnozrnato štručko

z: jogurt, rozine ter polnozrnati kosmiči
m: sadje
k: sataraš
m: sataraš
v: jajčevci
m: jajce

– žitni jogurt, graham žemlja
– 2 nektarini
– kumarična solata, graham žemlja
– solatni krožnik (zelena solata, paradižnik, nariban korenček) in piščančji file
– še bom: hypro (po vadbi) in oreščke

včeraj mi tista skuta kljub žlici marmelade ni in ni šla po grlu, je romala v koš, tako da sem jo nadomestila s hyprojem

danes:
– pirine slane prestice Alnatura, nekaj oreščkov
– kos pirinega kruha s semeni, dve žlički philadelphia light sirnega namaza, dve rezini maxi poli light, štiri rezine sira
– oslič, rdečo peso
– kos pirinega kruha s semeni, dve žlički philadelphia light sirnega namaza, dve rezini maxi poli light, štiri rezine sira
– hypro

danes:
polnozrnat toast s solato in sirom
nektarini
divji riž s curryem in tuno
kakšna solata, jajca

Včeraj sem izvršila diverzantsko akcijo na Milka čokolado in uničila dve reberci. Tega pa že zelo dolgo nisem izvedla.

Danes zajtrk banana, jogurt in jabolko. Za kosilo prebranec od Ete, hrenovka, povrh nariban sir, popoldne zelenjavno-mesna enolončnica in malo zelenjavne rižote, solata.

danes sem pa zavozila:
– kos pice
– tri koščke temne čokolade
– slane pirine prestice
– piščanca in bučke na žaru
– kepica sladoleda
– dva koas pirinega kruha s semeni, dve žlički philadelphia light sirnega namaza, dve rezini maxi poli light, štiri rezine sira, paradižnik
– mogoče še hypro

ovseni kosmiči z rozinami in mlekom
banana
mal grozdaj
nekaterina
mal riža s curryem
solata pa sir

ponoči mi je uspelo pojesti neko žitno ploščico, mal grozdja in na koncu še nekaj sladoleda. Ja, vem……

New Report

Close