– 4-žitni sadni jogurt LCA s 6g muslijev
– dve mandarini
– whey po fitnesu
– puran v gobovi omaki, mala žlica pireja, rdeča pesa, kumarice, tri stebelca brokolija
– kakav
– kepica sladoleda
– tri prepečence z namazom philadephia light
– 4-žitni sadni jogurt LCA in ena palčka grisina
– hypro ali zelena solata (se bom zvečer odločila, ko pridem iz službe)
– 4-žitni sadni jogurt LCA s 6g muslijev
– dve mandarini in en ovseni piškot z lešniki
– whey po fitnesu
– en puranji ražnjič in solato (zelena, koruza, rdeča pesa, kumarice)
– pest mešanice oreščkov in suhih brusnic
– en prepečenec z namazom philadephia light
– 2dcl naravnega soka iz rdečih pomaranč
– en puranji ražnjič, en prepečenec, dva prepečenca z namazom philadephia light
– 4-žitni jogurt LCA
– hypro pred spanjem
Dobra si s temi tvojimi jedilniki. Le kako zdržiš s tako malo hrane. Tako na ko bi rekla, da to niti 500 kcal ni…[/quote]
Ja pred op. bi tudi jaz umirala ob zdajšnji prehrani, zdaj moram pa povedat da mi je čisto dovolj toliko kot napišem in se ne ukvarjam z preštevanjem kalorij (jih niti ne znam izračunati pri vsaki hrani ).
danes_
– ovseni kosmiči z mlekom
– 1 jagoda
-1 mini puranji zrezek
– 2 žlici polente, malo paradižnika v solati
– 1 kapučin,2 dcl naravnega pomarančnega soka
– nekaj lešnikov
Včeraj.
-ovseni kosmiči z jogurtom
– polenta z paradižnikovo solato
-1 mali košček domačega sirovega bureka
-1/4 pleskavice (majhne)
– malo lešnikov
Danes:
– ovseni kosmiči z jogurtom
– 1/4 pleskavice (majhne) z kečapom
– 1 mala zajemalka zelenjavne juhe
– 1 košček jabolka
– 1 mali košček domačega sirovega bureka
Elika, NAJLEPŠA TI HVALA!!!
A si ti sploh probala tole zadevo? Sej si mi cel paket poslala, sam da je odprt:-) Bi si mogla vsaj eno šalco nardit z mlekom in mi ga pol ne bi poslala. Sam zdej ga pa ne dam,sem si ga za večerjo nardila in je pršlo malo bolj gosto, fuul dobro:-))) HVALA! Kako dobri so potem še drugi okusi:-)
Sam naslova mi pa nisi napisala, da ti vsaj kavico pošljem.
RES HVALA, ga bom z veseljem porabila.
LenčkaM, te spremljam pa vem da maš baypas in jaz bi bila vesela, če bi mi šlo “počasi” po 3kg na mesec dol:-)
Pridna si, pa fitnes pa to.Jaz se moram zaenkrat še zbrcat , da grem na sprehod, ko bo to ustaljeno pa v planu fitnes:-)
A lohk še vprašam, kdaj začnete zjutri jest in kdaj mate zadnji obrok? HVALA!
lp
Živjo!
A danes nič ne jeste ? Imamo kolektivni post :-)))))
Hvala za info o ovs.kosmičih, ok, torej kakšne 4 žlice je čist ok. Zadnjič sem jih zvečer zalila z mlekom, nekaj rozin, hop v hladilnik namakat do jutra, voila, zajtrk!
Zajtrk jem ob pol 8 ali 8h. Večerja med 20 in 21 uro. Pred polnočjo pa me postelja ne vidi.
He, he, jemo, jemo, Legica, še preveč.
danes do sedaj:
– 4-žitni sadni jogurt LCA s štiri žličkami muslijev
– hypro po fitnesu
– nekaj slanih grisinov
– pol pesti mešanice oreščkov in suhih brusnic
– tri žlice solate (zelena, kumare, rdeča pesa), tri žlice golaža z govejim mesom in en ocvrtek
– sladoled maxim
– pol jabolke
še bom:
– pol jabolke
– nekaj grisinov
– zeleno solato
– hypro
Lenčka, ko jaz pišem, so 3 alineje. Ko ti pišeš, jih je 250. Ampak ko pa prebiram o teh žličkah pa polpesteh……res ješ kot vrabček. Čeprav, ha, glede na to kako goniš tisti orbitrek, bi rekla, da primerjava ni na mestu. Mogoče bolj tisti ptič road runner iz risanke s kojotom, he he. Mislim da se je oglašal mig-mig.
:-))
Ja, mig-mig je bil:)))
Ah, tako ti je to, če si operiran na želodcu, ne moreš naenkrat veliko pojest, čeprav se mi zdi, da jaz kar lahko, zato pa skoz neki meljem, sploh danes se nisem brzdala, ampak sem skoz neki grickala dopoldne. Skušam se držati jesti na 3 ure, običajno pa jem na 2 uri. Recimo danes sem kosila res zelo zelo malo pojedla, ker mi ni šlo. Sem pa zato grisinov pojedla preveč.