kaj sledi?
Pozdravljene!
Prosila bi,če mi lahko katera,ki hodi na GK v LJ(Šlajmerjeva ul.),pove,kaj sledi naprej.Danes sem šla dat kri na Polikliniko,fant je prejšnji teden dal spermo in je naročen pri dr.Drobniču v sredini novembra,jaz pa pri dr.Ribič začetek novembra(na pregled).Takrat ko sem bila sva sicer prišli do zaključka,da bom šla na ivf.
Kaj bo sledilo zdaj pri pregledu?Ali me bo še kam poslala(mislim na še kak odvzem…)Glede kakih hsg in lpsc mi ne bo treba delat,to mi je rekla,ker imam vse narejeno(endometrioza je verjetno vzrok,malo pa mogoče tudi psiha,saj sem malo “živčne narave”.Ali mi bo lahko ona povedala izvid fanta,ali bomo morali počakati,da fant opravi pregled pri dr.Drobniču in kako v bistvu izgleda 1.pregled moških pri dr.(spermo je že dal).
No danes,ko sem bila v LJ sem si namreč tudi jaz kupila smrdljičko,čeprav jo bo moj fant pil samo čez vikende,ker ga med tednom ni(v času,ko naj bi bila ov.pa vseeno pride domov sredi tedna,a ne nuca).Nekaj pa me moti,saj na vrečki smrdljičke piše,da se z 1/4l vrele vode prelije 2čajni žl.smrdlj.,pusti stati pokrito 5min(kupljeno v Rosi).Kje ste pa ve prebrale,da se da samo ščepec in ali se lahko po požirkih spije recimo v 5 urah?
Aja,moram se vam zahvalit za odgovore na temo spermiogram,povem pa vam,da je tukaj proti Postojni(tam te pošljejo v wc)luksus sobica!Tudi moj fant je bil v njej sam,čeprav sem bila z njim.
LP,vodnarka
Čaj naj pijeta mož in žena. Vsak 2dcl na dan. Pripraviš pa čaj tako, da daš v 2 dcl vrele vode ščepec čaja in pustiš 10 min. Čaj naj se ne bi pripravljal v kovinskem čajniku. Jaz imam steklenega. Piješ pa ohlajenega po požirkih v razmaku 5 min. Jaz ga skuham zvečer in potem ga z možem pijeva ves večer. To so splošna navodila. So pa tu na forumu različna navodila in po moje je učinek podoben.