Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kaj si želite za darilo

Kaj si želite za darilo

Pozdravljene

Kaj si želite za darilo od svojega moža ali partnerja.

L.p.

Trenutno čas za dopust, drugače pa rolerje.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Nov mobilni telefon, parfum (to je malo tvegano, če ne poznaš okusa), vikend paket nekje na morju ali v toplicah (seveda z izbrancem), modni nakit, ročno uro, lahko tudi kakšen mali gospodinjski aparat, erotično spodnje perilo, obvezne pa so rože ali vsaj en cvetek (pa tudi če je to poljsko cvetje). Še veliko bi se dalo napisati, samo čas in domišljijo moraš uporabiti.

Jaz pa imam najraje to, da mi mož vedno pomaga pri gospodinjskih opravilih oz., da vse kar je doma za narediti delava skupaj. Kar se pa daril tiče – lahko samo poljsko cvetje. lp

Ogrlico iz belega zlata, s prelepim obeskom. Je čisto preprosta in enostavna, z eno besedo unikatna.

Človeki da piko na i.

Ampak, to je samo še ena materialna dobrina oz. razvada ki si jo želim, tako potiho. On niti ne ve :)).

Sicer pa bi si full želela, da greva skupaj na morje vsaj za dva dni, da zadihava morski zrak. To bi bilo tisto pravo.

LP

Tajsko masažo v Portorožu ali Zrečah…

Hja, jaz pa si želim samo to, da bi se spomnil in mi tisti dan, ko imam rojstni dan vsaj čestital in npr. prinesel kavico v posteljo. Vsaka, še tako drobna pozornost bi me neskončno razveselila…..tako pa vsako leto slišim (potem, ko že prejmem nekaj čestitk in daril, od drugih, seveda) “povej, kaj rabiš, pa bova šla kupit”. Letos sem tako ostala brez darila….

Vesna

Vesna

Nekega lepega dne si bova darovala vikend v toplicah. Običajno mi daruje moj dragi najljubši parfum, včasih zlatnino, odvisno od finančnih sredstev, včasih rože, včasih mi lastnoročno z otroci naredijo čestitko. Pomembno je, da je vedno iz srca in iskreno.

Prosto popoldne, med katerim bi on prevzel malega! No, ali pa dopoldne (vključno z vstajanjem) – to bi bilo še boljše. Upam, da ga bom kmalu dočakala 🙁

Jaz sem mu letos kar naročila darilo, ki bo prispelo čez kakšen mesec in sicer s strani forumovk tako opevane japonske krogljice. Sem možeku kar povedala, je najprej pošteno debelo pogledal, potem je pa bilo kar nekaj noči vročih na ta račun.

Drugače pa ne maram dragih daril. Še najbolj prija če mi kdo na tak dan reče, ti kar sedi, bom jaz to in to naredil namesto tebe.

Predvsem to, da bi se sam spomnil in me brez opominjanja (beri namigovanja) presenetil. Vseeno s čim, samo, da bi zraslo na njegovem zeljniku. Ker bi to pomenilo, da si je vzel čas zame, da mu je to pomembno, da me spoštuje in da me želi razveseliti. Bedno mi je, da se na moj praznik spomni šele potem, ko mi že čestitajo drugi oziroma, ko opazi, da nekaj pečem za prihajajoče obiske. Potem mi pa servira: “Ljubica, kaj si pa želiš, kar povej ali pa si kaj lepega kupi!” ali pa me kliče iz službe: “Kakšno rožo naj kupim v cvetličarni?” in potem ne razume zakaj sem slabe volje. Res imam včasih občutek, da dobim darilo samo zato, da ne morem reči, da nisem nič dobila.
Jaz za njegov rojstni dan že en mesec prej oprezam za lepim in predvsem osebnim darilom. Včasih samo malenkostjo. Potem ga tudi sama zavijem, včasih pristavim doma narajeno čestitko… skratka vse kar dobi od mene ima neko osebno noto ali vsaj skrit pomen. Saj vem, da me ima rad, ampak vseeno bi enkrat na leto rada, da se za nekaj posebej potrudi. Pa če gre samo na njivo po pušeljc!

S poljskim cvetjem si pa letos ne bo mogel pomagat, ker ga ni..

Čist normalni standardi skupnega življenja že ne morjo bit predmet mojega rojstnodnevnega darila..bi me kar malo užalil..da bi skrbel za otroka, ker imam rojstni dan…grr..bi kar pike dobila…njegove redne obveznosti ne morejo bit moje darilo..

Bi bila pa vesela kakšne ideje, da kupi karte za kaj, pa da greva potem še neki pojest, pa erotična masaža, pa en cvetek, ali pa kakšna ogrlica zanimiva (ni treba, da je iz dragih kovin), ali pa da mi naslika sliko…naredi grafiko…kaj kar zna narediti sam..

tudi kakšno knjigo, saj dragi ve, kaj rada berem.

New Report

Close