kaj sem naredila narobe
O meni se bo kar zmešalo. Kaj je z vami tipi? Saj sem že pisala spoznala sem tipa mlajšega od mene 4 leta. No šla sva na tri pjačke, vsak dan sva se slišala. Imela nisva ničesar razen en ukraden francoski poljub. Drugače pa samo za adijo kakšen prijateljski poljub. V četrtek sva bila na eni zabavi pa mi je reku, da imam 10 pik pa še tri pluse za povrhu. Pa kar nekaj me je spraševal, če bi mogoče stanovanje skupaj kupila, pa kakšen avto bova kupila, ko bova imela familijo, pa nevem kaj še vse. No ko sem v četrek prišla domov, sem ga klicala, da bi ga na hitrco še nekaj nabasala, saj je bil 1 april, ni se oglasil. V petek sem mu poslala en SMS ni reagiral, v soboto sem ga klicala pa je bil tako čuden, včeraj pa sem mu zopet napisla en SMS pa nič odgovora. Jaz sem se zaljubla ko zmešana, tale me pa da na stranski tir, pa sloh ne vem zakaj. Kaj mu je? Zakaj me kar naenkrat ignorira? Kaj sem naredila narobe? Jaz pa res nimam sreče z tipi, največja fora je pa ta, da mi vsi nekaj težijo, pa vsi mi govorijo kako sem dobra, pa nevem kaj še vse. Je pa res, da se me veliko tipov ustraši, ker ko začnem vrteti moj gobec, me ni za ustavit.
glup tip, poišči boljšega!
Sem ti že zadnjič rekla, da se bo ustrašil.
Če je mlajši, si lahko pričakovala, da bo scagal.
Zakaj, a mi to kdo zna odgovoriti?????
Bom poskusila. Zato, ker se moški bojijo lepih, pametnih, “gobčnih” žensk.
Ni v njihovi naravi, da bi ženska dominirala. Oni so tisti, ki morajo loviti in svojo žrtev potem”komandirati. Velikokrat ima svojo vlogo tudi družba, ki takšnega reveža še dodatno podpihuje ala:” Kako pa kaj tvoja mama? A jo kaj ubogaš?”
On te je basal za 1. april, ti si pa vse peljala :-))
nič nisi naredila narobe,samo nekateri tipi prav uživajo u tem da jebajo u glavo naivne punce in ko vidijo da so te noro zaljubljene stisnejo rep med noge in išči novo žrtev.
išči fanta ki ne izstopa iz povprečja
Robi, jaz bi rej rekel, da je več žensk s tekšnim pristopom.
Veliko jih je, ki bi samo rade pozornost, “dale” za to pa nebi rade nič…
Ne spomnem se, da bi kdaj vedel za takšnega tipa, žensk (s takšnim vedenjem) pa poznam kar nekaj – možno, da je celo večina, ki jih poznam, takšnih…
O, JAZ PA ZA VELIKO TAKIH TIPOV VEM.., PA NE LE IZ LASTNIH IZKUŠENJ
kolk si stara?
28 let bom, ura mi že tik taka (:
Mogoče si se v premladega zaljubila… Če bi bila stara 23 on pa 19, bi mu mogoče še ugajalo, tako se je pa pomoje ravno tega prestrašil… Nič osebnega, Miška, da ne boš mislila, da te napadam, kritiziram oz. kakorkoli govorim proti tebi, samo se mi vseeno zdi, da bi ti “morala” gledat ta 4 leta starejšimi, če bi hotela bit uspešna…
zato se je pa ustrašil, ko ženska začne govorit o uri in tiktakanju….kidam nalijevo :))))
lp ajs
Priporočam:
– za resen pogovor mavričnega;
– za smeh in dobro voljo ZzzzZ-ja;
– za šport in rekreacijo Don Vita;
Če pa imaš velike joške, se pa lahko mirne duše obesiš na Spiderja.
Sorry, ampak sploh nisem nič nakladala, če je kdo začel to temo je bil to on, on je govoril o familiji, pa nevem o čem vse. Ma jebe naj se svinja jedna
Premislil si je, oz. je kakšno drugo našel. To pogosteje delate ženske, namreč si premislite in nekoga kenslate, kot pa tipi. Po moje boš prebolela.
huh, mal bl bi pa lahko ljudi okol sebe jemala z rezervo, ne da te sesujejeta ze dva dejta…
Tiktakanje ure je pa mal svoh opravicu za nepremisljene stvari pocet..
Probat ni greh.
Kaj pa je blo temu tipu, da ti je govoru o fletu, avtu otrocih….. Kaj pa je tep, da si to sploh poslušala, verjela, ccc. Zgleda, da si še zlo mlada, naivna, da tole sploh verjameš, al si pa tok zatrapana v tega modela, da si te zadeve preslišala. Mogoče je pa hotu sm mal namočt, ti pa mu nisi dala, pa je ubral drugo pot, šel je k drugi, tebe bo pa mogoče obdelu, k boš hotla.
Forum je zaprt za komentiranje.