Kaj se dogaja z Mileninimi kužki?
Od kdaj je pa trpincenje zivali za vas zrtvovanje?Zival,ki nima dovolj protora,hrane,vode in ljubezni je TRPINCENA!!!
Jaz bi tudi domaov pripeljala vse brezdome muce iz Ljubljane,pa vem da bi imele pri men se bolj klaverno zivljenje kot ga imajo na ulici,predstavljate si 200 mack ali vec v stanovanju.Nemogoce.Ampak to da pa nekdo nabere na kup stotine psov pa ceprav zato nima pogojev pa ni nobena dobrota,ceprav na videz tako kaze.
Sterilizacija je draga ,to dobr vem,ampak da se pa tudi samce posebej in samicke posebej.Prav tako ne mors enga majčkenga mladicka vreci med odrasle najveckrat sestradane in zejne pse,ker ga bodo 100% pozrli.
To se lahko dogaja samo v taki drzavi kot je nasa,kjer glavno mesto nima svojega zavetisca za zivali,ki bi si zasluzilo ime zavetisce,kjer bi ble zivali v “zavetju” pred trpljenjem,ne pa do so ga se neposredno delezne.
Daisy, a res tako misliš? Le zakaj?
Katja, še vedno nisem zasledila, da bi bila ti na lastni koži pripravljena preizkusiti trpljenje borovniških psov. Govoriš o sterilizacijah in denarju zanje… Povprašaj gospo Vero Hegeduš, ki je želela plačati sterilizacijo in kastracijo za vse pse, zakaj ji plemenita MM tega ni dovolila. Vprašaj dr.Zaninoviča, zakaj ni smel brezplačno cepiti psov. Vprašaj zakonca Pangerc, zakaj nista smela plačati veterinarske oskrbe za pse, lahko sta le postavila ograjo okoli posestva, potem pa ju je MM nagnala. To vse so osebe, ki imajo doma in v tujini velik ugled in so poznane po tem, da nesebično priskočijo na pomoč zavrženim živalim. Zakaj tega v primeru MM niso mogle storiti storiti? Zakaj jim MM tega ni dovolila? Ti, ki vse veš, boš vedela tudi to!
ZADNJI ODGOVOR:
ŠE VEDNO ČAKAM na imena, priimke in naslove tistih, ki bi hoteli Milenine pse in bi se pustili preverjati. A bo že kaj ali ne? Očitno takih ljudi ni, kaj se potem zmišljujete???
Aja, pa še vaše naslove rabim, da pridem k vam in vam začnem soliti pamet glede urejenosti stanovanja. Ko me boste natanko ubogali, vam bom dala milijonček tolarčkov (tako, kot bi ga vi Mileni). Verjamem, da so nekateri ponudili pomoč MIleninim psom, vendar so jo očitno ponudili pod nesprejemljivimi pogoji. In ko že pravite, da Milena noče pomoči – kaj pa TS, kaj pa vsi, ki ji hodimo pomagati in ki nas ni nikoli vrgla s svoje zemlje? Res čudno, a ne? Madona, kolk je to čudno. Ja, tako je to, če človek nima osnovne logike. No, pa kaj moremo, prav nič.
LEPO SE JE BILO POGOVARJATI Z VAMI. NE SKRBITE, SEM ZELO TOLERANTNA OSEBA, BREZ TEŽAV SE POGOVARJAM TUDI Z LJUDMI Z I.Q. MANJŠIM OD 80, (KAR SEM NA TEM FORUMU CELO DOKAZALA). CELO POMAGAM JIM, DA DOSEŽEJO KAK DOBER REZULTAT V OBIČAJNI ŠOLI. DOSTI TAKIH LJUDI GA JE CELO ŽE DOSEGLO, NA KAR SEM ZELO PONOSNA. ŠKODA, DA Z VAMI NI TAKO. MORDA IMA KDO MED VAMI CELO VIŠJI I.Q., A NA ŽALOST TEGA NI DOKAZAL. ŠKODA, RES.
LEPO SE IMEJTE IN SE NE SPRIJAZNITE S TEM, DA ŽIVITE V ZMOTI. UPAJTE, DA SE VAM OČI ENKRAT LE ODPREJO. MAYA JE NEKAJ NAJHUJŠEGA NA SVETU.
Očitno bo potrebna pomoč. katja, prosim da se mi javiš in da ti od blizu pokažem nekaj dokazov a govorimo resnico. Upam da si boš vzela čas, d ane boš nekaga dne jokala tako, kot smo mnogi pred teboj. Mlada si še in škoda je, d abi svoj potencial na področju varstva živali vrgla stran samo zato, ker se določenih stvari res ne da pokazati na forumu. Mislim da veš kje me lahko najdeš, saj ni nobena skrivnost kdo sem. Pogovrjali se bova izključno o živalih, da ne bo pomote, ker vse ostalo ni pomembno. Kljub vsemu ti želim lep dan in lep vikend, ki ga boš gotovo preživela med zapuščenimi psi, tako kot jaz. Imava skupno točko, upam da je dovolj močna da si boš vzela čas.
Ostalim pa sporočilce, kaj ste že pozabili kaj vse ste rekli v milenin zagovor ko ste pomagali pri njej, koliko časa ste potrebovali da ste dojeli in kasneje leteli. Nekateri imate zelo dolg staž, zato ni lepo da tiste, ki so šele na začetku svoje kariere, karaktrerizirate in pričakujete od njih telepatske sposobnosti. Pozabili ste tudi očitno kaj vse ste morali doživeti da ste odprli svoje srce in upali povedati resnico. In koliko nas je takih, zelo malo, večina se je raje skrila in ne upa odpreti ust, ker jih je preveč sram da jih je nekdo tako vlekel za nos. Dajmo času čas, pa bo tudi Katja, ki vem da misli vse v dobro živali bodisi spoznala resnico bodisi letela. In navsezadnje moramo prizanti da je vsakega takega gorečega zagovornika živali škoda da bi se mu vse skupaj zagnuslilo za vse življenje.
Katja, pričakujem ,da se boš oglasila da dokaževa bodisi tvoje trditve bodisi moje, pa ni mišljeno kot vojna, ampak zares iskren pogovor. Hvala!
Hvala, spoštovana Katja, za oceno moje (naše) pameti.
Upam lahko samo, da uradni psihologi in psihiatri, ki
razvrščajo ljudi med debile, malo manjše debile in genije,
uporabljajo kako drugo, verodostojnejšo, metodo od tvoje.
Da ti ne kradem časa, se ti ne bom več mešala v komentarje –
po sistemu – en debil manj, več časa za druge “srečneže”.
Želim ti uspešno delo in veliko razsvetljenja na tvoji poti,
v vseh pogledih. Lp