Najdi forum

Kaj se dogaja z čustvi takega človeka?

Pozdravljeni!
Nebom na široko opisovala zgodbe ,želela bi samo da poveste svoje mnenje kaj le se dogaja z čustvi človeka,da se lučuje od nekoga, ki ga ima rad in se boji sreče in ljubezni kako mu lahko pomagaš ali daš roke stran in rečeš ti želiš trpeti in trpi sam.Raje vam skopiram mail ki mi je prišel v roke pa ga preberite in vas prosim povejte kako lahko še pomagaš takemu človeku,da ne otopi z čustvi.Vsekakor moraš tud sebi pomagati in, da vse to preboliš ampak težko je ko veš da čuti drugače kot dela.HVALA VAM ZA MNENJE. ZDRAVO

OPROSTI MI VENDAR SEM SE S TEŽKIM SRCEM ODLOČIL DA TE VEČ NE PUŠČAM V NEGOTOVOSTI VEM DA SI ZASLUŽIŠ VEČ ČEPRAV PRISEŽEM DA SEM SE TRUDIL IN ŠE BOLJ ŽELEL DA BI NAMA USPELO NE MOREM TI REČT DA TE NIMAM RAD VENDAR DRUGAČE TRENUTNO NE ZNAM IN NE ZMOREM MOGOČE BOM TUDI JAZ OSTAL SAM ,ČEPRAV TE BOM VEDNO NOSIL V SVOJEM SRCU KAR SI ME TI NAUČILA IN MI POKAZALA KAKO JE NEKOGA LJUBITI VEM DA SEM JAZ TEBI TUD DAL LJUBEZEN KI JE ŠE NIKOMUR NISEM.VEM DA SEM SI TO VSO LJUBEZEN IN LEPO ŽELEL DELIT S TEBOJ IN ŠE SAM NE VEM KAJ ME DRŽI DA SE NE ZNAM PRESTAVIT Z MESTA IN SPREJET TO VSE Z SEČO NE PA Z STRAHOM ;NIMAM TI ČESA OČITAT VEM D IMAŠ VSE PRAV KAKO SI MI HOTELA POMAGAGAT V TEJ KRIZI KJER BOM ŠE DOLGO OSTAL VENDAR BREZ TVOJE TOPLE BESEDE IN ISKRE V OČEH TER TVOJE TOPLE ROKE SRCA POLNEGA LJUBEZNI IN POTRPLENJA ZA MENE ZATO BOM NOSIL VEDNO BOLEČINO V SEBI KAR SEM STORIL DA SE LOČUJEM OD TEBE OPROSTI MI NE ZMOREM DRUGAČE(SEM JI TUD VČERJ POVEDAL KAKO DOLGO SMA BILA SKUPJ MIDVA)
ISKRENA TI HVALA ZA VSE KAR SI MI DALA NIKOLII TE NE BOM POZABIL IN NIKOLI ZBRISAL IZ SRCA SAM SEM KRIV DA MOJE ŽELJE OSTAJAJO NEIZPOLNJENE
OPROSTI MI DA TE ZAPUŠČAM ČEPRAV BOŠ V MENI VEDNO SAMO TI

LEPO MI BODI -želim ti vse lepo upam da.

RAD TE IMAM

TALITA

Ne sekiraj se. Nisi ti kriva. To bi storil (odšel) v vsakem primeru, slej ali prej. Očitno ima v glavi polno problemov in jih ne zna oz. ne želi rešiti.

Mislim, da je čustveno neuravnovešen in nestabilen.

Preberi si mojo zgodbo na temu forumu pod naslovom: ljubiti, imeti rad

Tudi meni se je zgodilo podobno.

Drži se in bodi močna, vredna si več!

Težko ti z gotovostjo odgovorim na vprašanje, kaj se dogaja z njegovimi čustvi, ker imam žal premalo informacij o njem. Dozdeva se mi pa, da je njegova odločitev trdna. Bojim se, da mu ti ne boš mogla pomagati, saj si tudi po njegovih besedah naredila že veliko. Preostane ti samo to, da sprejmeš njegovo odločitev, četudi se ti zdi nesmiselna in nerazumljiva.

Včasih nas življenje postavi v položaj, v katerem se moramo naučiti sprejeti dejstvo, da nekaj preprosto ni odvisno od nas. Dejstvo, da situacije nismo mogli spremeniti, četudi smo dali vse od sebe. Tako pač je. S tem se je treba znati sprijazniti.

Želim ti, da to spoznaš in sprejmeš s čim manj bolečine. Lepo te pozdravljam!

Brane Krapež Šola čustvene inteligence <http://www.cdk.si/sci>

LEP POZDRAV
Ja tudi meni se je do petka tako dozdevalo da je njegova odločitev končna. dokler ni začel ponovno klicarit in vabit na kavo.,kot da tokrat ni on tisti ki se je poslovil ampak v glavi nevem kaj se mu dogaja.pogreša me rad me ima ampka češ trenutno ne more iz svoje kože.Mislim ,da je resnično nesposoben sprejemat neke življenske odločitve kot da je otopel čustveno in misli,da je ljubezen samo v mehiških nadaljevankah.Nevem in ne razumem ga več jaz želi živeti z mano ker ve da je tu ljubezen počne pa ostaja pa drugje. vem in razumem sama sebe vendar v nedogled tako ne gre.kaj naj še sploh naredim in kako naj reagiram na naslednjem njegovem obisku pri meni.Naj bom jaz močna in postavim pogoje in se več ne utrujam z njim.
hvala TALITA

TALITA

Pusti ga ! Ne dovoli,da ti še kdaj to naredi! Verjetno bi ti še-oz. komu drugemu. Človek je neodločen- pravzaprav , ne ve točno, kaj bi rad. Zdi se mi, da je v svojem pisanju omenjal še nekoga?? Je tukaj še kdo “v igri” ? To potem stvar seveda spremeni…LP PO

Tak način razmišljanja…zdi se mi nezrel človek. Saj niti ne ve kaj hoče!?
Bojim se,da ni prav iskrene sorte. Ne vam,če mu lahko sploh kako pomagaš!? Tan

New Report

Close