Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kaj se dogaja?

Kaj se dogaja?

Ker sem bila danes popoldan prepričana,da je prišla M in sem se že pošteno razjokala,zaradi močnejšega rjavega izcedka in šravfanja,sem naredila test.Prepričana sem bila,da je itak negativem,ker je M že tu,pa sva vendar zagledala ” rahlo črtico”!!
Zdaj pa postajam že nora….Nekako čutim,da se bo jutri vlila in me daje ena jeza in žalost,nepopisno…..Po drugi strani pa še vedno upam,da ni to -to.
Ali mislite,da je možno,da je bilo in zdaj ni več mojih pikic ??
Se opravičujem tej zmedi,ampak sem vsa iz sebe!!
katja

Katja!
Kar pomiri se (verjetno govorim neumnosti) in jutri zjutraj ponovi test, s prvim jutranjim urinom.
Prepričana sem, da bo črtica že močnejša, boš videla!

Nataša

Tako sem tudi jaz norela kar trikrat in res mojih pikic ni bilo več. Vedno so mi govorili da tudi psiha dela svoje. Pri zadnjem, četrtem poskusu sem poskušala ostati čim bolj mirna. Uleži se in misli le na lepe stvari ali bolje na nič.Meni seje obrestovalo, saj sem mamica sedem mesecev stari punčki.
DRŽIM PESTI TUDI ZA TEBE!

Katja, meni pa se zdi še tako rahla črtica optimistično znamenje.
Pa saj ne vem, kaj naj ti sploh napišem. Samo toliko da veš, da mislim nate. V kratkem bo vse jasno in jaz še vedno verjamem v tokratni uspeh. Ne vem zakaj, zdi se mi.
Kakorkoli že, veš, da nisi sama. Srečno in lahko noč.

Draga Katja
Skoraj ne vem, kaj ti naj napišem, ker popolnoma vem kako se počutiš. Vem da noriš in blazniš in da bi rada kar se da hitro izvedela pri čem si. Pomiri se in počivaj. Upam, da si danes zjutrej neredila test in da sta dve debeli I I.
Eva*

No, povej – kaj se dogaja?
Mislim, da smo vse že zelo nestrpne in komaj čakamo na dobro novico! Držim pesti tudi s prsti na nogah!!!

katja,
tudi jaz držim pesti. Močno močno močno … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alenka

New Report

Close