Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kaj res nobena ne ve za plenice BAMBO?!

Kaj res nobena ne ve za plenice BAMBO?!

Prav neverjetno se mi zdi; da pri takem številu ljudi kot nas je na forumu; niti eden ne ve za plenice BAMBO. Edine naj bi bile beljene s kisikom; vse ostale so s klorom. Sestra v zdravstvenem domu mi jih skoz priporoča; pa sem rekla, da moram probat.

Če ti jih toliko priporoča, pa naj ti pove še kje se jih kupi ! ! !

No, no. Saj ne gre za to, da jih reklamira, gre za to, da imamo težave z izpuščaji in ne vemo od česa, zato smo na sum vzeli tudi plenice. Ve, da jih prodajajo v BTC-ju, ker jih je slučajno enkrat vidla, vendar si ni zapomnila v kateri trgovini. Gre za pomoč z njene strani, ne za golo priporočanje ali reklamiranje.

Ali je Moltex-eko = Bambo? Bom preverila.
Hvala in lep pozdrav!

Če gre za isto stvar (mislim da Bamboo) sva midva kupila čisto majhne v porodnišnici. Uporabljali pa smo jih samo prve dneve (ker so bile ožje od Pampersk), potem pa ne več. Z zunanje strani imajo plastičen sloj, tako da so se mi zdele vroče in še posebej nezračne.

LP, Katja

Te plenice je dolgo uporabljala Porodnišnica Ljubljana in KC (mislim, da so italjanske) niso pa prav nič kvalitetne. Moltex Eko so čisto druga firma.

LP, Martina

Imajo jih v porodnišnici, a so dražje celo od Pampersk.

Tanja**

Tut pr mojem malem smo mal sumli plenice za izpuščaje, nazadnje pa smo ugotovili, da ima v ustih soor, ki se je preko črevesnega trakta izločil še ven in se pokazal še na koži na ritki. Preveri, če ni podobno tudi pri vas.

New Report

Close