Kaj pravi Nostradamus…
Nostradaus je napisal takole:”V letu novega stoletja in devetih mesecih bo z neba prišel veliki kralj terorja.Nebo bo zagorelo pri petinštirideset stopinjah in ogenj se bo bližal novemu mestu.”( približna verzija iz centurij( Stoletij ),četcerca 97.New York leži malo pod 4l stopinjami zemljepisne širine.
Drugi verz:”Dva jeklena ptiča bosta padla z neba” tretji pa pravi:”v nekaj mesecih bo po rekah tekla kri”. Razlagamo si lahko kakorkoli.Res pa je,da se je veliko njegovih prerokb doslej že uresničilo.
Nostradaus je napisal takole:”V letu novega stoletja in devetih mesecih bo z neba prišel veliki kralj terorja.Nebo bo zagorelo pri petinštirideset stopinjah in ogenj se bo bližal novemu mestu.”( približna verzija iz centurij( Stoletij ),četcerca 97.New York leži malo pod 4l stopinjami zemljepisne širine.
Drugi verz:”Dva jeklena ptiča bosta padla z neba” tretji pa pravi:”v nekaj mesecih bo po rekah tekla kri”. Razlagamo si lahko kakorkoli.Res pa je,da se je veliko njegovih prerokb doslej že uresničilo.
roses are red ….( )
Občasno še vedno pogledam na JASNOVIDNOST ,nekaj strani nazaj.Karkoli želiš vprašati me vprašaj tam.Na elektronske naslove ne odgovarjam,pravtako svojega ne dajem.Nočem,da kdorkoli misli(mislili so že),da si na tak način služim kruh.Upam,da razumeš.Torej karkoli je, me boš našla tam .Pogovarjam se tudi na “knjižnih moljih” vendar o knjigah.Vem,da ti je najteže povedati svoje ime in priimek.Ime in starost mi popolnoma zadostujeta, da pridem v stik s teboj.Ime pa mora biti pravo,pravtako starost.