Kaj pomenijo moje tezave?
Pozdravljeni, pred tremi dnevi sem zjutraj čutila bolečine v spodnjem delu trebuha (krči), nato sem šla na blato, ki je bilo v obliki “bobkov”, kasneje sem morala iti še dvakrat, bilo je bolj mehko. Naslednji dan zjutraj, sem šla ponovno na blato, bilo je zelo mehko, opazila sem pa tudi krvavo sluz in rdeče nitke v blatu, kasneje pa še dvakrat driska. Vceraj zjutraj sem bila zopet zaprta, bilo je spet le nekaj “bobkov”. V treh dneh sem shujšala 2kg, ne vem če je vzrok temu driska? Danes imam zopet drisko. Kaj se dogaja z mano? Stara sem 24 let. Menite, da je lahko to rak?
Pozdravljeni.
stara sem 16 in imam že nekaj časa težave. zelo me je strah da imam rak debelega črevesa pa čeprav nimam prednikov s to boleznijo. boli me že nekaj časa nekje v spodnjem desnem delu trebuha. ni huda bolečina je zelo zelo rahla bolj kot neka napetost oz.rahlo tiščanje.. bolečina je enaka oz.se je zdaj zmanjšala in ne zvečala. bila sem večkrat pri zdravniku kjer sem povedala težave a je prepričana da sem vredu in da je vse psihičnega izvora, ker sem že večkrat šla zdravniku zaradi tega ker sem mislila da imam raka a je potem bilo vse vredu ko sem opravljala preiskave. krvno sliko sem dala večkrat in je bilo vse vredu tudi urin in je bilo vse vredu..dala sem tudi blato ker sem sama hotela tako in je bilo negativno..vsi mi pravijo da sem vredu a me je še vedno tako zelo strah ker sem tako mlada..nisem napihnjena in apetit je velik sem se celo za nekaj kil zredila..zdravnica me je poslala h psihologu, ker sem pred leti že imela probleme z nekimi bolečinami in so me nato dali na ultrazvok in povedali da sem vredu zato me je prenehalo bolet. zdaj pa me že nekaj mesecov.. zelo me je strah, drugih preiskav zdravnica pravi da ne potrebujem in da naj preneham na to misliti.. ali je res psihičnega izvora ali mislite da je kaj narobe?..
najlepša hvala za odgovor Lp Tea
Pozdravljeni!
Res vam priporočam, da se nehajte ukvarjati s tem ,kaj vse se lahko zgodi.Take težke misli ne peljejo drugam, kot v večni strah pred boleznijo.Ne vem zakaj ne verjamete,da je z vami vse v redu.Ne vem ,kaj sicer počnete s svojim življenju, vam pa toplo priporočam da svoje težke misli preusmerite v stvari, ki vam lepšajo življenje.
Lp MetaB