Kaj pomeni “Roditeljska pravica”
Pri nas pravijo zdravniki, da ce imas neke predstave o sebi, da si nekdo drug (kot ti v tem primeru: doktor, psihiater), moras nujno k psihiatru. V moji sluzbi smo imeli enega, ki je mislil da je Einstein ahahaha, ves kje je pristal? Na psihiatriji v zaprtem oddelku. Tja tudi spadas ti kot “vrli psihiater”. To imas neke cudne in nerealne predstave o tem, kdo in kaj si.
Ti itak ne dobis drugih zensk razen taksnih revic, ki se zdravijo. Nemocne zrtve, na katerih se izzivljas.
Serga: Biološki oče je v mnogih primerih le donator enega zmagovalnega spermija. In nič več kot to. Oče pa se pokaže s skrbjo, vzgojo, ljubeznijo, trudom za lastnega otroka. Oče ni podpis na rojstnem listu. Še zdaleč ne. Ni dovolj, da daje (le) preživnino za otroke. Oče je prisoten. V najvišje dobro za njegove otroke. Vse ostalo ni vredno besede. Slovenska sodišča so, v nekih primerih, sto let zadaj. Če starš ne skrbi za otroka, se mu vse pravice glede otroka vzamejo. Dokler ne spremeni svojega ravnanja. Ne more mi skakati po glavi kam bom vpisala otroke v šolo, če jih sploh obiskuje ne, niti se ne za njih vsaj zanima. Kdo je on, da bo meni, ki ves čas skrbim/poznam za deco, govoril??
Vsak se pokaže/izkaže kakšen v resnici je. Prej kot slej. Pri nekaterih ne pomagajo tabletke, niti psihiatri, katere lahko pohrustajo za zajtrk, če le-ti nimajo informacij (od bližnjih) kako se dotični obnaša v realnem življenju. Jih namažejo na kruh, kot pašteto 🙂 Kar ti govoriš mu je nedoumljivo in nerazumljivo kot večini astrofizika. Gole/čiste Osnove razlagati človeku je zelo žalostno. Ampak spremembe ni in je ne bo. Nima sposobnosti razumeti. Nikoli te ne bo razumel. Ne zmore. Že sam nivo komunikacije to jasno pokaže. Bog ve kaj vse je delal! Njegova bivša je super pametna, da ga je tako hitro skužila. In on ji to ne more oprostiti. Ranila je njegov krhki ego. On ne mara nikogar, ki mu pokaže njegov pravi obraz v ogledalu, ker se noče videti takšen/ kakršen kot v resnici je. Nima jajc za kaj takšnega. Slepi le in samo sebe. Druge ljudi pa lahko le za nekaj časa.
Fajter, super si opisala! (Enako sicer velja tudi za mame, ampak mame so po vecini skrbne in nosijo vso breme vzgoje na svojih ramenih).
Da so sodisca sto let za opicami je posledica neenakopravnosti med spoloma vso zgodovino, ter nenehno manipuliranje, vecine moskih, so pa tudi zenske med manipulatorkami. In na sodiscih delajo “samo” ljudje, torej prihaja tudi do velikih nepravilnosti. V koncni fazi sodisca ne morejo iz roditeljev narediti starse, ceravno to mnogi roditelji pricakujejo – ce tega noces, ne bo nobeno sodisce iz tebe naredilo ljubeznivega, skrbnega starsa, pa da obracas kolikor ces.
V tem primeru tukaj je vec kot ocitno, kdo je bacil v odnosu. Zato pa je, kot je. Bivsa je s koncem resila sebi glavo, otroku pa psiho.
Fajter. Ti NISI samohranilec. Si jasno povedala, da bivši plačuje preživnino. Kaj se zdaj nekaj postavljaš? Če si pa pol tolk žleht v realnosti kot tu je pa jasno, da bivši s tabo noče nič. Tudi na račun otrok. To ti ne potegne ne?
Serga prav imaš. Bi vse razen tebe. JEbi ga, kondomi niso 100% ziher in boh ve kaj vse od bacilov pri svoji radodatnosti nosiš s seboj.
Po mojem njemu se bulgarke in ruskinje ne dajo :).. ce pa ma malega in je komaj enega otroka uspel nardit, se za tega pa se ne briga, Fajterka.
Seveda nisi ti samohranilka, ima tu celo nas Micko prav: ti si samoskrbnica in samostarsevka, isto kot jaz. Ker je pac oce mojih otrok umrl. Hudic je le, ce se ocetje zive, pa se obnasajo, kot da so hin.