Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kaj podariti za Valentinovo?

Kaj podariti za Valentinovo?

Kaj podariti dragemu za Valentinovo, če jih imaš že malo čez trideset in tiste srčkaste zadeve nekako ne pašejo več Romantični večer je že splaniran, samo darilce mi še manjka, pa ne kaj hudo dragocenega, bolj drobna pozornost, bi rekla.

Brzostrelko,če pa te ni ,en Armbrust-pričara res ognjevit večer! :-))
Lepo valentinovo vama želim!
Sp

Pod temo – darila za valentinovo – par dni nazaj sem napisala nekaj predlogov – pobrskaj…sigurno, boš dobila kakšno idejo….
LP Esy

Hvala bogu, da je Valentinovo so rekli trgovci, bomo vsaj skladišče malo spraznili. Kaj pa je na Valentinovem tako posebnega, da vsi norite okoli njega. Čist komercialni praznik, da trgovci malo zaslužijo. Če niste čez leto sposobni romantike, je za Valentinovo vse skupaj zelo zlagano in plehko.

Se popolnoma strinjam s teboj Tone, ravno zato pa pravim, da bi rada podarila samo kakšno malenkost, samo majhen znak pozornosti, da to vseeno ne bo dan, kot vsi ostali.

podari nekaj iz srca. nekaj kar je samo tvoje, kar lahko samo ti daš. naredi nekaj sama: kaj lepega napiši, ročno izdelaj, karkoli, samo da bo produkt tvojih rok in ljubezni.

lepo valentinovo.

Moje darilo mojemu dragemu bo: Jaz gola, okoli pasu rdeca pentlja z srcki in to je to. Mogoče bi poiskusila še ti?
Pa ne me sedaj klincat, to darilo si bo zapomnil za vedno, kot vsa pred tem.

A od te bogate pogače pade kaj še za nas,undergroud sceno? prosimo za feedback!
Lp
Sp

Tako se govori Tone!Delim tvoje mnenje,če smem seveda.
Lepo noč
Sp

Nekaj podobnega je enkrat že on pripravil meni, pa ne morem ponavljat njegovih idej. Je pa zamisel odlična!

Punci sem podaril najin portret. Priporočam Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close