Najdi forum

Kaj podariti za materinski dan?

Pozdravljeni!

Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko podarila mami za materinski dan?

Hvala

Rožico

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Bon za masažo ali kozmetiko. Jaz bom po vsej verjetnosti slednje. Seveda pa tudi rožico in vizitko.
Maja mami si težko kaj privošči, zato ji jaz takšne stavri vedno častim – tudi, če ni kak poseben dan.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Šopek, lončnico, poljubček, slaščico… A ni smisel tega dne v pozornosti in ne v velikih darilih? Kaj pa potem podarjate za rojstne dneve?

eno uro časa, da gresta skupaj v park, ker je toplo vreme.

Kot sem rekla, vedno ji dam velika darila, prav tako očetu, ker si sama ne moreta privoščit – tako, da ja – takrat dam mami nevem celo kolekcijo Loccatena ali poleg kozetike še masažo.
atiju kaj za motor ali mu plačam tetovažo, ker jo želi pa si je ne more plačat – zakaj ne bi osrečila stršev – oni so mene celo življenje pa še sedaj me.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Napišite ji pesmico in jo uokvirite.
Narišite risbico, pa čeprav ste stari že 20, 30, ….. ne pozabite spodaj na podpis, tako kot smo to delali v vrtcih.

Jaz in moj mož svoji mami vedno podariva nekaj da zgleda tudi kot hec in obenem mala pozornost. Letos bova vsak svoji mami podarila leseno rožico.

lp

Naj bo nekaj, kar je res vaše, nikar kupovati brezvezne navlake, saj starš radi vidimo in tudi čutimo, če se je otrok potrudil in vložil svoj trud in energijo v izdelek.

KAj so pravzaprav relikvije, ko smo že pri tej temi. To so predmeti, ki so bili narejeni z veliko ljubeznijo in so tudi naknadno bila v ta predmet dana zelo velika čustva. Zato se ničlamokdaj ne zgodi, da določenemu predmetu pripisujejo nadnaravno moč in predvsem zaradi obstoja energije, ki je prepojena v določenem elementu.

Zato spoštujte osebne stvari, ki jih je izdelala ljubeča človeška roka.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz ponavadi iščem kakšne lepe darilne pakete. Naša mati je velika ljubiteljica kave tako da s skodelico + kava ne moreš zgrešiti. Ponavadi naročujem tukaj: https://pixiink.com/darilo-za-materinski-dan/

New Report

Close