kaj pa sex?
mene pa ze od nekdaj muci tole vprasanje, pa naj prosim kaksen moski odgovori na njega – a je moskim sex res tako pomemben in je na prvem mestu pri izbiri partnerke?
meni se vedno zdi, pa ne vem, ce imam prav, da so take majckeno preverzne in ki ful rade sexajo tiste, s katerimi si moski res zelijo bit, in da zaradi njih zapuscajo tiste partnerke, usluzne in prijetne…
a imam prav ali pa se motim?
hvala za odgovor!
Poma,
mislim, da se motiš, je pa res, da povsod najdeš takšne kakršne hočemo najti. Torej, so taki in drugačni, vse ne moremo dajati v isti koš.
Zakaj pa je to tako očitno, ker vedno vidimo samo tisto kar manjka in nikoli tisto kar imamo.
Tisti, ki ima veliko sexa, vidi pomanjkanje v nežnostih, tisti pa ki ima veliko nežnosti pa vidi pomanjkanje v sexu.
Moramo se večkrat vprašati in pomisliti na tisto kar nam je dano kar imamo in ne toliko na tisto, kar imajo drugi.
primož
hehe men se pa zdi da je ravno obratno,primer z nekom sem bila 4 leta njemu je bilo najbolse seksat z mano(in obratno),,samo potem se je navelical in zdej ma eno “intelektualko”ki je baje pravi hlod in se matra,moskim veliko pomeni to,vendar pa za “ZENO”imajo rajse pridne pa gospodinjski tip bolj,mislim pa da je najboljse ena zlata sredina,tko da to sm zdele najbrz zelo posplosila