Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza kaj pa pri mladih?

kaj pa pri mladih?

Pozdravljeni

Tudi sama bi se želela zahvaliti Primožu, forumu in podjetju Hartman, pa tudi vam za odgovore, kajti le na ta način se lahko človek opogumi in spregovori o svojih težavah. Tudi sama imam namreč težave z inkontinenco in moram priznati, da mi je bilo sprva zelo težko o njej spregovoriti, zato zelo rada prebiram dotični forum.
Jaz imam tudi eno vprašanje. Pri vnukinji, ki je že pred časom prenehala s plenicami, so starši opazili, da ji zadnje čase malce uhaja urin in so se odločili, da ji ponovno “dajo ” plenice. Morda pretiravam, ampak vseeno, ali bi lahko bili to znaki inkontinence ali je težave potrebno iskati kje drugje?

Pozdravljeni!

V imenu vseh nas se zahvaljujem za pohvalo forumu in skupaj se bomo trudili, da bomo razblinili tabu 21. stoletja, kar inkontinenca nedvomno je.

Za vašo vnukinjo bi svetovala, da se zadeva popolnoma razišče, kajti ni nujno, da je posredi urinska inkontinenca kot takšna, saj lahko morebitni vzroki za uhajanje urina izhajajo od kod drugod, morebiti kakšna stiska, ki je mi starejši ne opazimo, morebiti vnetje mehurja. Če je punčka že bila brez pleničk, pa bi jo jaz kljub uhajanju urina čim dalj časa pustila brez njih, kajti tudi otroci na nek način pri mokrenju zaznajo varnost, ki jo nudijo pleničke.

Z lepimi pozdravi,

Lorena Meglič, predsednica Društva Mena

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

New Report

Close